♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
do i care ??


assalammualaikum w.b.t 
mownink ollz !
hye peeps ! 
hahaha =)
br ar nk update blog . .
ade free tyme ley ar. .
t da bzy, aku da ssh nk update. .
hehehe =P
oke, aku ade story sdey n story sgt happy =)
biar ar aku mulakan ngn story sdey. . =(
before dat, aku nk tnye kowg. .
slah ke if aku tulis pape je at blog aku niey. .
xksah ar cter sdey or gmbira ?
slah ke ?
i think xslah an ?
bak kte mmbe aku. .
blog aku, ske aty aku ar !
hahaha =) love it !
bukan ape, aku mmg nk ckp mcm 2 kt sum 1 niey but. .
aku an baek ( weeeekkksss ;p )
so. .aku jge aty die. .
hurmmm ! wlupown dlm aty rse cm nk marah2 je die. .
but, cntrol ur temper myra =)
so. .nk dijadikn story. .
one day, i jz ask him pendpat die bout my blog. .
die kte oke but one stuff make people think. .
then aku tnye mksd die cz aku xfhm . .
die kte, blog da nmpk happy, items dlm pown kne happy. .
then aku da dpt tgkap jz sje je tnye je. .
aku ckp ar jz say it. . xyah ckp beralas . .
die still bg ayat bunga2. .
xpe2. .aku fham. .
die mmg tkut sakitkn aty mmbe2 die. .
then aku trus sbut bout one story yg aku tulis n ltak kt blog niey. .
die kte x elok citer bnde2 cm2. .
aku pown xplain kt die y i put dat story in my blog. .
aku nk share cter. .
aku nk owg laen taw, dlm dunia niey, khidupan xsmstinye indah. .
kdang kala ade pahitnye. .
am i rite ?
then die mula ar mlalut2. .
die kte yang aku fkir die sindir aku. .
hello ! no i'm not oke ?
then mula ar die wt pgakuan brani mati die. .
die kte die mls nk komen gmbr2 aku, chat ngn aku at fb cz t aku aggp die laen . .
hahaha =) klakar ar !
plizzz ar babe ! ape cer ?
tibe2 ko nk ckp cm2 apahal ?
xsuka suda !
aku xksah ko nk komen blog aku. .
bg ar cdangan byk2. .
aku pertimbangkan but !
aku nk ko taw satu bnde je. .
myb you know me very well but tu dl ..
aku knal ko tyme aku sek menengah. .
da tntu aku xmatured. .
but, now i'm 21 oke ?
so . .mnusia sme brubah. .
me too. .
so, ko xley nk xpect aku still mcm dulu. .
ckap aku negative thinking. .
hahahaha =)
lagi ar klakar. .
ko yg xpect aku yg mcm2 then ko ckp aku negatuve thinking. .
aku jz xplain my reason y i put dat story in my blog. .
ko yg emosi !
then aku pown anta ar msj kt die niey. .
pnjang bjela2. .
then die jz bls pndek . .
die kte yg die xbce pown kt msj aku cz 70% owg dlm malaysia niey xske mmbce. .
tmasuk ar die. .
adoyai. .kang ckp mrh . .
aku mls nk gado ngn mmbe aku yg mmg sedia emosi. .
xpe ar. .meh aku g taw kt ko . .
owg yg xske mmbce yg kurang nk maju. .
ko xley lari dr buku. .
buku or pape je ar bhan cetakan ade kt mane2 je . .
so. .ko xley ckp yg ko xske mmbce. .
but aku xksah pown. .
itu LIFE ko. .
xde kena mngena ngn aku. .
mcm aku ckp. .laen owg laen care babe !
ko xknal myra yg skangniey. .
so . .jgn ar ske2 nk jugde aku oke ?
n satu lg, aku nk ko taw. .
blog aku n aku pnye psl ar. .
ko xske aku. .ko pnye psl. .
DO I CARE ???
ko terasa n xske aku ?
jz remove je oke ?
aku xksah. .
aku xksah if hilang sowg mmbe yg NEGATIVE THINKING cm ko oke ?
puwas aty . .
oke ar. . itu je kot aku nk share ngn kowg. .

p/s for HIM :
aku xksah if ko nk ckp ape pown. .
yg pnting, ko xde kne mgena ngn life aku . .
hahahaa =)
ubah diri ko oke ?
aku fham owg ngh emosi but jgn ske tnjuk pndai n judge owg. .
adiosa !

assalammualaikum w.b.t 

puwas aty !
myra.zul 

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New