♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
sangat BENCI !!!


assalammualaikum w.b.t 
uit3 .. heeeee =)
aku lagi an ?
da tntu blog aku .. ;p
next story, aku nk story molly at kowg tntg sum one yg aku nyampah KOT ..
before dat , soryyy if dat person t'bace ..
xshukeee ? lantak ko lah !!
cmniey ..
act, aku xshuke klo sum body ..
kaco + kutuk + or pape je ar at family aku ..
nk dijadikan story ..
minah niey da ar wt slah an ?
pstu die kutuk adik aku shuke2 mulut die je an ?
mmg aku xnafikan yg muke ko ley ar tahan ..
tp babe .. niey aku nk pesan sket ..
biar MUKA BURUK asalkan PERANGAI CANTEK ..
shuke2 aty ko nak BANGANG kn insan yg xsalah tu ..
bikin aku panas je ar ..
kot ye pown insan t'sebut salah . ko jgn ar g post kt wall ko ..
tulis besar2 siap kutuk2 lagi ..
ingat sket ar babe .. ko pown xde ar bagush mane pown ..
shuke2 aty je ko nk kutuk insan tu ..
plezzzz ar wei ..
insan tu jz kol ko n tnye bbaek je ..
nk prob sttle ..
bknnyeee nk cri psl ngn ko ..
salah ke klo die slah ckp bi ?
even salah pown, btolkan ar ..
ko an bgus sgt ..
isssshhh !! nyampah ko taw x ??
nangoi ~~
do i care ko nk remove aku ??
aku xkesah pown if aku xde kwn yg shuke2 nk maki owg laen mcm tu ..
better jge hal msing2 ..
issssshhh !! jgn bg aku nmpk mke ko ar ..
nyampah gler ! ;p
puwas aty aku ..
chiow !!
daaaa ..
assalammualaikum w.b.t 


shuke atyku .. ;p
myra.zul 

2 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New