♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
kisah lame :(


 Assalammualaikum w.b.t.
malam niey aku nk story sumthing yg aku susah utk lupakn smpai bebila ..
kenal wif sum 1 yg ckup b'sabar ngn aku ..
sabar ngn kerenah aku yg memang GILA niey !
nth ar .. bile di fikirkn balik ..
aku mcm myesal cz let HIM go .. 
kenapa ar aku bodo sgt tyme tu an ?
ckup aku kenalkn die sbg Mr P .. 
die first love aku .. memang owg kate klo first love ..
susahnyeee nak lupa an ..
n itu di anta sbb npe aku single lame gler ..
sbb aku nyesal cz lepaskn die ..
hurmmmmm .. ntah ar ..
tlajak perahu, ley ar reverse tp tlajar kata xley undur ..
die t'lalu sempurne utk aku ..
walaupun kteowg LOVE LONG DISTANCE ..
tp syg die at aku xpnah kurang ..
aku tharu ngn sikap die ..
aku xley lupa sume prkara tntang die ..
die shuke sgt mlukis ..
till now aku smpan lukisan2 die ..
yg die pnah bg at aku ..
die pnah pos kat aku mcm2 .. 
aku je xhargai die ..
maybe jarak antara kami wat aku makin jauh dr die ..
wat aku brubah ..
walaupun die muda dr aku tp die lebih matang dr aku ..
aku strt kenal ngn die tahun 2005 ..
aku knal ngn die dr mmbe ar ..
start tahun 2006 aku rapat ngn die ..
first HP yg aku guna same ngn die ..
die belikan utk aku ..
aku mmg da t'menangis tyme tu .. tetiba smpai pos laju atas nama aku ..
n then bile aku bkak, HP L6 Motorolla ..
aku mmg syg gila babeng at die ..
die xpnah langsung wat aku nangesh ~~
tp aku byk wat die terase aty but die still layan aku bbaek ..
xpenah ckap kasar pown at aku ..
msty kowg kate aku x seda dik untung kn ?
aku ngaku tu silap yg paling bodo pnah aku wat ..
lepaskn sum body yg btol2 care pasal aku ...
hurmmmm .. die bukannye kaki pmpuan ..
memang myesal giler2 ar ..
waktu aku type entry niey pown, aku tahan je air mata aku ..
bila kenangkn k'bodohan aku ..
Myra, ko taw x yg ko x MATANG !!
behave urself ..
tp benda da lepas ..
bak kate sis aku ..
'sng cite . mende lpas usa d kenang'
hahahahaha ..
btol kate die .. nak igt balik pown da xgune ..
now, jz let HIM happy wif his life ..
die pown da ade sum body ..
aku sntiase doakan die bahagia ..
hurrrmmmm .... 

p/s : awak, sy nk awk taw yg sy syg awk ..
tp sy xley nk ckp sbb ur not mine ..
walaupun kite jaoh but awk ttap b my first love ..
i'll miss u as a FWEND from now on .... :)

itu je ar yg aku nak share ..
jgn ar jadi macam aku ..
bebal ar sgt ~~
now, i have sum 1 .. insyaALLAH ..
si DIA yg skgniey hmpir srupa ngn die ..
aku xkan ulang kesilapan bodo tu lagi .. :)
i will ~~
 Assalammualaikum w.b.t.

full.of.ma.heart ~~
♥ ♥ ♥ myra.zul ♥ ♥ ♥ 

3 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New