♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Alhamdulillah .. finally :)

Assalammualaikum w.b.t :)
hyeee peeps n bloggers ! 
huhuhuhu .. finally .. dapat gak aku meng 'UPDATE' blog aku yg da semak niey ..
biase ar .. bzy ngn life aku sbg student kot .. :p
tmbahan plak life yg xpnah abes ngn problem ..
standard ar tu an ? heeee :)
n at last, aku tuka gak URL blog aku .. :)
ade sbab nape aku tuka URL blog aku ..
hahahaha :)
sbabnyeee biar ar 'SECRETO' ~~
finally ..
memang Allah S.W.T tu Maha Adil n Penyayang ..
Dia akan blas n makbulkan doa org yg p'yabar ..
Amin .. 
lepas mcm2 dugaan yg aku tempuh ..
akhirnyeee, settle gak :)
Alhamdulillah .. aku bersyukur shangat2 ..
aku harap everything will go smoothly AGAIN :)
i hope soooo ..
memang nak jd owg pyabar, amat susahhhhh ..
aku da cube .. 
walaupown susah tp b'baloi ~~
Allah xpenah lupekn Hamba2 Nya cume kita yg byk lupa at Dia ..
Dia sntiase beri kita ruang udara utk b'nafas :)
fikir2kan lah balik ..
Allah S.W.T tu Maha Penyayang n Mengasihani ..
Amin ..
aku hrap2 lepas niey aku akan lebih m'hargai hidup niey ..
Assalammualaikum w.b.t :)


0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New