♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
my DEAREST BESTIES

Assalammualaikum w.b.t :)
hyeeee peeps !
malam niey aku nak share dgn kowg story pasal BESTIES aku ..
act, aku baru kenal insan ini tapi xde ar baru shangat ..
hehehehe :)
full name die Syahnir bin Syahrilady ..
name samaran die Mr Kikisan Kisan ..
he's one of my fav fwend ..
die baek shangat dgn aku ..
aku saiyang shangat2 at dia cz he's always b there when i need him !
senang cter die ar Mr Teddybear aku ..
hahahaha :)
die shuke wat aku gelak walaupown aku ngah nangesh ..
die xshuke tengok aku nangesh ..
aku kenal die dalam facebook ..
memula aku just jadi fwend adik die ..
last2 sume adik bradik die jadi fwend aku ..
hahahahaha :)
macam kelakar je an ? :p
tapi die besties yang paling aku saiyang taw !
kowg nak tengok x ?
niey ar die ..
TARRRRAAAAA ..... 


niey ar die ..
chumel kan my dearest BESTIES + Teddybear ..
hahahahaa !


niey karakter aku ..
tapi niey MyraShiory yg comel ..
dalam game on9 die ..
RangnaRok online game ..
ahahahaha !
die wat sbab die kate aku mmang COMEL taw !
anda jeles ? :p

itu je lah yg aku nak kongsi dgn kowg .. daaaaa ~~
Assalammualaikum w.b.t :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New