♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
aku CHENTA kamoo sowg :)


Assalammualaikum w.b.t. 
hyeee peeps :)
kowang mest pelik an ? aku kejap moody .. kejap okeyh ..
da name pown aku manusia biase ..
x kan ar aku nak hepy memanjang je .. kang kate aku sewel ..
kalo aku sedih je kang .. kowang kate aku cam da mati laki ..
hahahahahaahah !
biase ar an ? tuh ar LUMRAH MANUSIA ..
entry kali niey khas utk my ONLY LOVE ..
heeee :) tetibe, TER ' jiwang ' aku niey :p
kalo kowang rase mule nak rase loya atau nak muntah ..
sila ar beredar .. hehehehe :)
da name pown entry utk my ONLY DEAREST FIANCEE an ? 
hahahahaha ! confirm2 aku nak letak ayat jiwang2 at cni ..
bukan ape .. sesaje je nak tuka suasana mood aku niey ..


to MY ONLY HUBBY ♥
abi .. umi nak abi taw yg umi t'lalu sayangkan abi taw ..
memang kadang2 kita gado sayang ..
tapi, jauh dalam aty umi .. abi je yg umi ade ..
selaen daripada family n kawan2 ..
umi nak abi taw yg umi akan sentiase ..
sayang, chenta, rindu, kasih at abi sowg ..
umi bersyukur shangat sebab Allah temukan kite ..
dulu, kite penah kenal .. tapi, dengan atas limpah kasih sayang Nya ..
kite ditemukan semula ngn perasaan yg berbeza ..
tanpa kite sedar, kite saling melengkapi ..
kalo umi api, abi ar airnya .. :)
rase sayang shangat2 at abi taw ..
walaupown usia hubungan chenta kite x lame ..
baru setahun, dua minggu dan enam hari ..
tapi, da macam2 susah n senang yg da kite tempuh same2 kan sayang ?
waktu pertama kali kite jumpe .. kali pertama abi pegang tangan umi ..
heeee :) * sambil imbas balik kenangan manis ..
indah shangat time tuh kan sayang ?
dalam waktu kite bahagia .. Allah bagi kite dugaan ..
biler ibu umi admit ward .. abi ar lelaki pertama yg sentiase menemani umi ..
bagi semangat at umi .. umi hargai sume tuh sayang ..
kemudian .. kite bahagia semula .. hanya Allah yg taw ..
tapi, hidup x selalunye ceria manje ..
sekali lagi kite di uji .. dengan kehadiran owg ketiga ..
hanya Allah yg taw ape yg umi rase ..
segala perasaan umi pendam .. terlalu kecewa ..
terlalu payah utk umi time sbab umi x bersedia utk time sume tuh ..
tapi, abi x putus utk bagi semangat pada umi ..
semangat utk hidup an api chenta kite macam dulu ..
macam2 abi wat utk memenangi aty umi semula ..
umi hargai sume tuh sayang ..
umi taw .. bukan kehendak kite utk di uji sebegitu rupa ..
setiap yg jadi, ade hikmahnye kan sayang ?
dan dugaan dan ujian tuh ar yg wat kite saling rapat ..
saling mengenali antara satu sama laen ..
sampai ke saat niey sayang .. 
umi masih lagi susah nak lupa ape yg penah kite tempuh ..
tapi, abi x penah berhenti bagi semangat pada umi ..
dan abi sentiase cipta kenangan baru buat kite ..
kenangan yg owg laen belum tentu dapat lakukan utk umi ..
abi cukup jage umi dalam segala hal ..
dalam segala aspek .. abi jage maruah umi sebagai kaum hawa ..
kalo dulu, umi x b'peluang utk rase perasaan di hargai ..
tapi, lepas ape yg berlaku .. Alhamdulillah ..
umi diberi kesempatan utk rase perasaan dihargai ..
abi banyak ajar umi macam2 perkara ..
tentang kehidupan, tanggungjawab kite dan erti kehidupan sebenar ..
umi shangat terharu sebab kite masih mampu bertahan ..
umi bersyukur sebab kite masih lagi bersama ..
abi x penah putus asa bagi umi semangat utk terus kuat ..
kuat menghadapi masa akan datang ..
dan sentiase bersedia ngn ape saje kemungkinan ..
anything can happen kan sayang ?
umi nak ucap time kasih shangat2 atas segala pengorbanan yg abi da lakukan ..
segala pengorbanan sepanjang kite bersama ..
pengorbanan masa, wang ringgit dan macam2 lagi ..
umi janji yg umi akan tetap n sentiasa dan selalu ..
sayang,chenta, rindu dan kasih at abi ..
insyaAllah .. kite ditakdir kan utk bersame ..
dan jangan pernah lupe segala janji dan impian kite ye sayang ..
umi janji yg umi xkan biarkan ape yg penah jadi at abi dulu ..
berulang utk kali yg kedua ..
itu janji umi pada Allah, family kite n pada abi ..
umi akan jage hubungan kite niey sampai akhir hayat umi ..
umi xkan lepas an abi .. itu janji umi ..
kite da cukup bahagia kan sayang ?
bersyukur ngn ape yg kite ade okeyh syg ..
umi sayang abi shangat2 taw ! 
Ya Allah .. andai dia jodoh ku ..
Kau satukan ar hati2 kami ..
titipkan lah kemesraan di antara kami ..
pelihara lah hubungan di antara kami ..
jauh kan lah perkara2 yg tidak kami ingini ..
panjangkan lah jodoh kami hingga akhir hayat ..
berkati lah hubungan n hidup kami sekeluarga ..
di dunia .. mahupown di akhirat :)
Amin ..

itu je ar yg aku nak share .. hehehehe :)
cian at kowang kena bace ayat2 chenta aku niey ..
hahahahaha :)
okeyh ar .. c u in next entry :)
Assalammualaikum w.b.t. 



niey ar tunang aku yg tersayang :)
HE's MINE ! TQ :)


p/s : umi always HEART abi sowang je ..
umi janji :)
tulus ikhlas dari aty ..
from d bottom of MY HEART ..
hanya kamoo 


0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New