♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
aku dan LEMBU .. :)


Assalammualaikum w.b.t :)
hyeeee peeps !
malam niey aku nak share ngn kowang satu citer lawak ..
citer niey bebetol okeyh ?
bukan rekaan semata-mata ..
act, kalo kowang nak taw .. aku xley nak bezakan LEMBU n KERBAU ..
siyes .. lantak ar kowang nak cakap ape pown ..
masing2 ade kelemahan rite ?
sooo .. dat's one of my weakness .. hahahahaha !
okeyh .. bende niey da lame jadi da .. 
tyme tuh umo aku 20 ar .. tyme tuh aku keje at MMC ..
kebetulan, tyme tuh shift malam .. means balik ar pagi esoknyee ..
aku balik cz membe aku datang amek ar an ?
after dat, terus ar balik umah .. tapi, sampai umah ..
xde owang .. aku pown call ar kaklong aku ..
rupanye, dieowang g kebun durian nenek aku ngn ibu n hubby die ar ..
aku pown terus ar gerak g sane ..
cam biase .. aku bedal je ar durian at situ ..
then, nenek n ibu aku suh kutip kulit2 durian n buang satu tempat ..
tyme tuh memang ar ade lembu .. aku wat dunno je ar ..
ade dua ekor lembu tyme tuh .. jantina tuh aku x pasti ar ..
then, salah sekor lembu tuh wat sumthing yg agak lucah ..
die wat at lembu yg lagi sekor tuh melompat ..
kebetulan, aku cakap sumthing ar .. hahahahah !
ape yg aku cakap tuh, RAHSIA ~ :p
hahahahahha :)
then, bile lembu tuh MELOMPAT .. aku da cuak da tyme tuh ..
kebetulan aku pakai tshirt merah ..
hahahahaha ! Allah je taw ape yg aku rase ..
salam kepala otak aku da fikir .. lembu tu nak sondol aku ..
then, aku pown start nak lari ..tapi lembu tuh cam nak kejar aku ..
lagi ar plus plus cuak .. tapi, yang wat aku GERAM SHANGAT ..
abg ipar aku kena an aku ar .. die wat riak muke siyes giler babeng ar ..
die suh aku g ke tempat laen .. tyme tuh, aku anggap die HERO ar ..
tapi, sangkaan aku MELESET ..
lepas dapat je lepas an diri daripada lembu tuh, aku pown lari cepat2 ar ..
aku sampai je at pangkin tempat dieowg lepak ..
sampai je, terus dieowg BANTAI GELAK an aku !
perghhhh ! LAKONAN SEMATA-MATA rupenye ...
arghhhhhh !! memang ar aku geram giler tyme tuh ..
malunyeeee aku .. akibat x kenal mane lembu n kerbau ..
mane ar lembu nak sondol plus tanduk owg ..
hahahahahahaha !
bapak giler malu ar ..
siyes .. sampai skang .. kalo aku nampak lembu je kat memane ..
automatik, kepala aku ingat citer kelakar niey ..
hahahahahaha !
dan biler pandang lembu, aku ingat abg ipar aku ..
cz die ar yg da aniaya aku .. GERAMMMM !!
hahahahahahah !
hope kowang enjoy ar ngn story kelakar yg penah jadi at aku ..
daaaaaa ~
Assalammualaikum w.b.t :)






ilusi semata -mata :p





mood : kelakar giler !



p/s : aku xkan lupa an kenangan yg PALING KELAKAR niey ..
sampai bebila :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New