♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
kami sentiasa BAHAGIA :)


Assalammualaikum w.b.t :)
hyeee peeps :)
petang2 niey aku nak share ngn kowang bout sumthing ar ..
asyik story pasal chenta je an ? hahahaha !
now .. aku nak story pasal sahabat ..
okeyh .. kowang nak taw x sape wg yg paling aku sayang ?
heeee :) at kolej ar ..
i mean, luar dari umah .. hahahaha !
okeyh .. kowang nak taw an ?

 haaaa ~
niey ar die .. Nazirah ..
a.k.a Sang Tenggiling Raye .. huhuhu :)
die owg yg btol2 faham aku ..
sentiase ade utk aku tyme susah n senang ..
at kolej .. kalo nak cari aku .. cari MY SAYANG niey ngn hubby die ..
CONFIRM jumpe aku ..
camtuh gak sebaliknyeee ~
da banyak susah n senang yg kami da tempuh sesama taw ..
pixca niey tyme kteowg lepak sesame ..
heeee :)


haaa .. niey pixca aku ngn die ..
tyme niey kteowg g koir utk Majlis Konvokesyen kolej kteowg ..
masuk pown sebab shuke2 n minat ..
memang ar minat kami, SAME .. heeeee :)
hehehehe :)
memang seronok biler lepak sesame ngn die ..
die memang ar SHANGAT GEMAR + SHUKE nak ngusik aku taw ..
aku pown same je babe .. heee :)


niey pixca kami tyme sem 2 ..
depan parlimen ..
tengs to Sang Kura Raye sebab amek pixca niey utk kteowg ..
hahahahaha !


niey pixca tyme kteowg sem 2 gak ..
but, tyme niey pixca sebelum kteowg gerak ..
heee :) mean, at kolej lagi ar ..
memang ar kteowg shuke nak snap snap gamba ..
haaa .. nampak x bracelet yg aku pakai tuh ?
tuh die n hubby die hadiah an utk aku tyme burfday aku ..
aku shuke giler tyme tuh sebab dieowg owg first bagi aku present tyme burfday aku ..
heeeee :) sayang kowang seshangat ar ..


haaaa .. niey pixca tyme sem 2 gak ..
heeee :) aku yg snap gamba niey utk die ..
aku yg nak cz shangat chantek !
niey one of my peberet pixca ..
kamoo memang LAWA plus CUTE MUTE ar babeh ! :p


niey plak pixca kteowg tyme sem lepas ..
tyme niey kteowg lepak Alamanda ..
b4 nak balek Melaka ..
kteowg memang lepak sesame mane je kteowg g ..
pendek cter .. da macam kembar ar ..
hahahahahaha !

to MY DEAR SANG TENGGILING RAYE ..

akak nak naz taw yg akak sayang naz ketat metat plus sendat ..
da banyak yg kite sharing ..
hehehehe :) sharing is caring an an ?
memang ar akak SHANGAT SAYANG at naz taw ..
naz je yg kenal akak .. da tentu kite sentiase susah n senang sesama an ?
da banyak bende yg kite wat sesame ..
KITE KAN GENG ! heee :)
ingat tuh taw ..
akak memang hepy bler tyme kite lepak sesama ..
wat sumthing pown sesame ..
macam2 ar an ?
banyak kenangan manis kite an an ? heeeee :)
n akak nak naz taw .. akak sayang naz sowang je ! heee :)
I LOVE U KETAT METAT n SENDAT taw dik !
ONLY U .. :)

act, banyak lagi pixca kteowg ..
da name pown sentiase sesame an ?
tapi, kang naek muak plak kowang tengok gamba kteowg je ..
hahahahahaha :)
okeyh ar .. itu je yg aku nak share ..
hehehehe :)
ade sesape yg rase mual lepas bace entry aku niey ke ?
kalo ade, lepas niey ko xyah susah2 usha blog aku ..
aku pown x hingin !
hahahahahaha ! :)
daaaa ~
Assalammualaikum w.b.t :)



p/s : Nazirah Sazali ..
LOVE U ketat, metat n sendat taw ..
heeeee :)
mmmuuuuaaahhhxxxx 10000 x !
hambek ko .. sampai lebam :p

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New