♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
brotha :)


Assalammualaikum w.b.t :)
hyeeee peeps !
entry kali niey, khas utk sum 1 yg aku sayang ..
haaaa .. mule ar tuh nak fikir yang bukan2 ..
dis is my ONLY BROTHER taw !
bukannye abg betul pown .. 
act, he's one of my sista bestfwend ..
then, daripada situ ar aku kenal die niey .. 
name die Abdullah Faiez .. owg panggil Faiez ..
hehehehehe :)
kalo kowg nak kenal ngn die, klik je link name abg aku tuh ..
but, kawan je taw .. hahahahaah !
shuke2 je aku kan ? guwau je babeh !
die baek shangat ngn aku ..
aku xde ar rapat shangat ngn abg aku niey cz die keje ..
takut nak ganggu lorh ~
aku xde ar cam owg laen ..
kuar plus hang out ngn abg angkat dieowg ..
bukan ape, aku segan ar ..
plus, die keje luar daripada melaka ..
hehehehehe :)
but, aku memang ar SAYANG die SHANGAT2 taw !
even, tunang aku pown taw yg aku sayang abg aku niey ..
hehehehehehe :)
owg yg betol2 rapat ngn aku je .. kenal perangai aku ..
t'masuk ar abg aku niey ..
mesty kowg cam EXCITED je nak tengok abg aku kan ? hehehehehe :)
haaaaa .. niey aku kenal an ~


haaaa .. act, niey gamba yg aku shuke shangat taw !
hehehehehe :)
* sory abg, cz myra kopipes gamba abg at cniey ..
hehehehehehe :)

to my ONLY BROTHER :)
myra nak abg taw yg myra sayang at abg taw ..
rindu abg shangat2 lorh ..
heeeee :)
walaupown da lame kite x jumpe ..
but, myra sentiase ingat at abg ..
hehehehehe :)
anytime, rajin2 ar call or text myra taw !
misz abg shangat2 !!

orait babeh ! tu je lorh ..
daaaaaa ~
c u in next entry ..
Assalammualaikum w.b.t :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New