♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
dis is ME :)



Myra amek daripada salah satu application FB ..
tengs 4 let me know :)


Bulan Kelahiran anda ialah OGOS!

Suka berlawak.

Mudah tertawan padanya.

Sopan santun dan mengambil berat terhadap orang lain.

Berani dan tidak tahu takut.

Orangnya agak tegas & bersikap kepimpinan.

Pandai memujuk orang lain.

Terlalu pemurah & bersikap ego

Nilai harga diri yang sangat tinggi.

Dahagakan pujian.

Semangat juang yang luar biasa.

Cepat marah & mudah mengamuk.

Mudah marah apabila cakapnya dilawan.

Sangat cemburu.

Daya pemerhatian yang tajam & teliti.

Cepat berfikir.

Fikiran yang berdikari.

Suka memimpin & dipimpin.

Sifat suka berangan.

Berbakat dalam seni lukis, hiburan & silat.

Sangat sensitif tapi tidak mudah merajuk.

Cepat sembuh apabila ditimpa penyakit.

Belajar untuk bertenang.

Sikap kelam kabut.

Romantik, pengasih dan penyayang.

Suka mencari kawan 


* haaaa .. niey sket sebanyak pasal Myra ..
kenapa ade yg Myra kaler plus senget an tuh ..
haaaaa .. fyi .. itu perangai Myra yg lame ..
but, lepas kenal ngn tunang Myra ..
die banyak ajar Myra utk b'sabar n lebih tenang ..
Alhamdulillah ..
bab yg dahaga an pujian tuh .. Myra xde ar sampai tahap tuh ..
manusia .. sape yg x shuke bile dipuji kan ?
bohong ar kalo ade yg xshuke ..
itu memang lumrah setiap manusia ..
n tentang yg shuke berangan tuh ..
YES !
Myra shuke berangan tapi bukan angan2 mat jenin taw ..
haaaaa .. kat situ kena taw ar ..
kite kne berangan utk berjaya ..
hehehehehehehe :)
ingat taw .. boleh berangan tapi bukan angan2 mat jenin ..

okeyh .. 
Myra nak share tentang perangai tunang Myra plak ..
hehehehehehehe :)
ade gak kan ? :p


Bulan Kelahiran anda ialah FEBRUARI!


Berfikiran abstrak.

Sukakan benda yang realiti dan abstrak.

Bijak dan pintar

Berperwatakan yang mudah berubah.

Mudah menawan orang lain.

Agak pendiam.

Pemalu dan rendah diri.

Jujur dan setia pada segalanya.

Keras hati untuk mencapai matlamat.

Tidak suka dikongkong.

Mudah memberontak apabila dikongkong.

Suka kegiatan yang lasak.

Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif.

Mudah mempamerkan marahnya.

Tidak suka benda yang remeh-temeh.

Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya.

Sangat berani dan suka memberontak.

Bercita-cita tinggi, suka berangan-angan 

Ada harapan untuk merealisasikan impiannya.

Pemerhatian yang tajam.

Suka hiburan dan sukan.

Suka benda yang bersifat seni.

Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran.

Berkecenderungan pada benda yang tahyul.

Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros.

Belajar untuk mempamerkan emosi

* tuh sedikit sebanyak pasal perangai tunang Myra ..
nak taw x kenapa Myra wat bende yg same kat list tuh ?
okeyh .. cz memang tuh bukan yg ade pada tunang Myra ..
tunang Myra bukan jenis perwatakkan yg mudah berubah ..
die jenis yg balance ..
tentang bab pendiam, tuh perangai tunang Myra yg dulu ..
sejak die kenal Myra yg kuat cakap n shuke mengusik die ..
tunang Myra jadi owg yg shuke b'kongsi cerita ngn Myra ..
tentang sangat sensitif tuh, memang x kena langsung ..
hehehehehehehe :)
cz Myra yg selalu sensitif ngn tunang Myra ..
tunang Myra sowg yg sangat cool n susah nak tengok die marah ..
kecuali, die betul2 penat sangat n ade je yg cari pasal ngn die ..
tentang shuke memberontak tuh ..
lagi ar xde cz tunang Myra bukan jenis yg shuke m'berontak ..
b'kecenderungan tentang tahyul tuh ..
tunang Myra bukan jenis yg terlalu mempercayai bende2 camniey ..
tapi, die bukan owg yg x percaya langsung ..
means, percaya b'pada2 ar okeyh ?
hehehehehehe :)
lastly, tentang terlalu boros tuh ..
lansung bukan perangai tunang Myra ..
cz die jenis yg shuke menyimpan ..
die akan beli keperluan je ..
sebab tuh kire selamat ar kalo die pegang duit :)

moral of the story ..
x sume perangai yg ade kat list atas tuh memang bulat2 perangai kite ..
ade yg betul n ade yg xkena ngn kite ..
yg penting, kite lebih kenal sape kite ..
hehehehehehehehe :)
itu je ar .. enough for now ..
daaaaaa ~
Assalammualaikum w.b.t :) 

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New