♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
ME n MY SELF only ..


Assalammualaikum w.b.t :)
hyeee bloggers n readers :)
haaaaa .. entry aku kali niey khas aku story pasal aku ..
mesty kowg nak taw sape aku an ? :)
orait .. cam yg kowg kenal .. owg panggil aku MYRA ..
aku lahir , stay n study at MELAKA ..
umo aku 21 tahun .. D.O.B aku .. 22th August 1989 ..
aku jenis yg simple n cool ..
aku xkan GANGGU LIFE owg kalo owg x ganggu life aku ..
aku BENCI pada owg yg shuke PORAK PERANDA life owg laen ..
aku BENCI owg yg xde MATLAMAT hidup ..
aku X SHUKE owg yg x suda2 nak sakitkan aty owg laen ..
pendek kate, aku BENCI owg yg ade PHD ..
PHD is stand 4 = Penyakit Hasad Dengki :)
aku jenis yg SENANG SHUKE owg ..
but .. SUSAH SAYANG owg ..
aku jenis yg simple je ar .. kalo kowg kenal aku ..
mesty kowg faham perangai aku ..
aku X KAN BERKIRA ngn individu yg x b'kira ngn aku ..
aku jenis yg MUDAH MAAFKAN owg laen ..
BUT, tolong JANGAN TEMPAH BENCI AKU ..
cz kalo aku BENCI owg, sampai bebila aku BENCI ..
hehehehehe :)
aku taw b'dose DENDAM plus BENCI owg ..
tapi, kalo owg tuh da mintak, aku bagi je ar ..
aku jenis yg agak PANAS BARAN tapi kalo bende tuh salah at mata aku ..
atau senang citer, owg wat bende yg aku x shuke ..
aku shuke warne PINK, PUTIH ,PURPLE, BIRU n HIJAU ..
mayb owg yg x kenal aku akan cakap aku SOMBONG ..
but, aku jenis yg HEPY GUD LUCKLY ..
x sombong pown .. sombong pown nak bawak ke mane an ? heee :)
aku jenis yg amalkn MOTTO .. HIDUP HANYE SEKALI ..
n DUN SAY DIE B4 U TRY ..
hehehehe :)
aku jenis yg senang d'bawa ke TENGAH n ke TEPI ..
ofcz ar aku ade FAMILY babeh ..
dieowg niey yg banyak support aku selama niey ..

1. Amir Shahabudin - my ONLY HERO taw :) 
sayang ayah shangat2 plus ketat2 !

2. Rugayah bt Hj Ya'akup - my ONLY DEAREST MOM ..
angah sayang ibu shangat2 ..
tengs 4 everything dat u have given to me ..

3. Zurainy Amir - my DEAREST TWIN ..
heeee :) sayang ko giler2 ar babeh !

4. Kurtcik Comey - my SISTA .. heeee :)
plus my ROOMMATE ..
love u ar babeh !

5. Tengku Gen'ji Typwriter - adeq lelaki aku ..
walaupown ko nakal tapi angah tetap sayang ko ! 

insan yg aku paling SAYANG da tentu tunang t'sayang ..

Zulkifli Ahmad - My ONLY DEAREST FIANCEE ..
umi nak abi taw yg umi sayang abi shangat2 taw ..
walaupown kekadang kite gado but umi x kesah pown ..
yg penting, we're HEPY BEING TOGETHER ..

haaaaa .. da tentu aku ade BESTIES ..
ramai ke ? ley ar babeh !
antara owg yg rapat ngn aku selaen family ..

1. Kikisan Kisan - he's d ONE yg jaoh daripada aku ..
2. Sang Tenggiling Raya - my ROOMMATE yg paling setia ngn aku ..
susah n senang kami sesame taw ..
3. Sang Kura Raya - partner or boyfie individu di atas ..
heeeee :)
4. Nadia  - BESTIES aku yg aku sayang gegile ar ..
kenal daripada PLKN ..
family die, family angkat aku :)

itu antara insan2 yg rapat ngn aku selaen family aku ..
heheeheheh :)
memang ar aku shangat sayang an mereka shangat2 !
mmmuaaahhxx ! mmuaahhxxx !

soooo .. hope .. kowang dapat kenal sape tuan punye blog niey ye :)
daaaaaa ~
Assalammualaikum w.b.t :)



p/s : try 4get all d past ..
n start a NEW LIFE ..
wif my FAMILY, my FIANCEE n my BESTIES ..
heeee :)







0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New