♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
my ONLY HERO ♥


Assalammualaikum w.b.t :)
hyee peeps !
pagi niey Myra nak sharing ngn kowg tentang hero dalam life Myra ..
haaaa .. kowang ade hero x ?
hehehehehe :) Myra ade taw :p
sila jangan jeles ye ..
mesty kowg nak taw kan ? sape ar hero Myra tuh an ?
hehehehehe :)
haaaa .. die adalah Ayah Myra ..
heeee :)
mesty kowg t'tanye2 kan .. camne ar rupa ayah Myra ..
kowg nak tengok x ? hehehehe :)
taraaaaa ~ niey ar ayah a.k.a hero Myra taw ..




niey ar En Amir Shahabudin taw ..
dia insan yg SANGAT ISTIMEWA ..
dia banyak bagi Myra semangat selama nie ..
sentiasa ade masa susah n senang Myra ..
banyak yg dia dah korban an utk anak2 dia ..
asal an anak2 dia b'jaya m'jadi insan yg b'jaya di Dunia n Akhirat ..
Alhamdulillah .. walaupun dah macam2 keluarga Myra tempuh ..
ayah tetap tabah dalam apa jua keadaan ..
senang citer .. HE'S THE BEST AMONG THE REST !!
hanya Allah S.W.T yg boleh balas pengorbanan ayah Myra selama nie ..
tugas Myra, utk dapat an segulung ijazah ..
n tunai an harapan ibu n ayah Myra ..
insyaAllah ..




nie gambar ayah Myra masa b'khidmat dalam tentera ..
masa nie ayah Myra di Bosnia Herzegovina ..
setahun ayah kat sana ..
hensem kan ayah Myra ? heeeee :)


untuk ayah TERSAYANG ..


ayah, angah bangga sebab Allah kurnia an seorang ayah seperti ayah ..
Alhamdulillah .. tanpa bantuan n segala pengorbanan ayah ..
angah x mampu utk kecap segala impian angah sekarang ..
ayah sentiase ade di masa susah n senang angah ..
ayah x pernah jemu melayan kerenah angah ..
walaupun dalam anak2 ayah, angah yg paling degil ..
tapi, angah lebih rapat n selesa ngn ayah ..
sebab ayah sentiasa cube memahami angah ..
angah ucap an Syukur pada Allah ..
angah sentiasa doa an yg t'baik utk ayah ..
insyaAllah :)
angah SAYANG ayah SANGAT2 :)


sooo .. itu je yg Myra nak share ngn kowg ..
appreciate sesuatu yg b'nilai buat kite .
sebeum kite khilangan mereka :)
okeyh ar ..
daaaa ~
Assalammualaikum w.b.t

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New