♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
tak kesah ~


Assalammualaikum w.b.t :)
hyeee peeps !
kowang da solat maghrib tak ?
kalo belum, stop blogging n solat ar dulu ye ..
orait .. entry Myra kali niey jz bout ME n MYSELF ONLY ..
hahahahahahahahahahahaha :)
bunyi cam tak puwas aty kan ?
xde ar .. sesaje je kot nak share ngn kowg..
n sorry if ade pihak yg menyampah ngn entry niey ..
orait .. memang lumrah dunia ar kalo ade yg xshuke kite..
Myra pown xpernah terkecuali gak..
cz Myra pown manusia biase kan ?
memang ade yg xshuke ngn Myra ..
x kesah ar dari segi ape pown ..
ade yg kate Myra sombong, nampak b'lagak n macam2 lagi ..
tapi, bagi Myra ..
cukup ar kalo Myra taw sape diri Myra ..
n hanya owg2 yg betul2 rapat taw perangai Myra ..
Myra xley ar nak tutup mulut owg laen ..
Myra xde hak nak sekat hak mereka utk bersuara ..
tapi, rasenye .. cukup2 ar ye ..
cz Myra xde effect pape pown ..
tapi, nasihat Myra pada mereka yg jenis camniey ..
stop je ar ape yg sedang anda buat ..
cz itu cume akan TOPUP segala DOSA anda je ..
tambah2 lagi, citer yg anda buat tentang saya..
sama sekali salah ..
sooo, think bout it ye losers !
xyah ar keep talking bout me ..
hahahahahahahahahaha :)
tapi, kalo anda still nak ber'story' tentang saya ..
sila kan ~ amat dialu2kan ..
risikonye, sila tanggung sendiri ..
Allah S.W.T tuh Maha Mengetahui..
everything can happen ar babe ..
okeyh .. itu je ar ..
Assalammualaikum w.b.t 



0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New