♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
endless ♥


--> continue ..


Myra teringat mase mule2 Myra jumpe si chenta aty ..
mase tuh kalo x silap hujung tahun 2007 ..
Myra jumpe si dia kat tempat si dia keje ..
mase tuh Myra wat part tyme kat sane ..
mase tuh cuti sekolah .. Myra wat part tyme ..
dulu, Myra kenal ngn si dia secara x sengaja ..
mase tuh si dia keje office atas ar ..
so, kalo sape2 lalu depan office tuh, mesty si dia nampak ..
mase tuh Myra form 6 ..
so, dulu kami cume kawan je ..
die shuke usik2 Myra .. memang ar shangat shuweet ..
hehehehehehe :)
Myra selalu ar gak text + call ngn si dia ..
si dia penah ar gak MMS pixca kat Myra ..
dulu, memang Myra shuke si dia cz mase tuh single + available ..
memang ar xde pape halangan ..
dulu, Myra nampak macam sombong ngn si dia ..
tapi, bile lalu depan office si dia ..
jeling2 + intai2 gak gak ! hahaha :)
dalam aty, malu tapi MAHU ..
sampai ar satu malam, si dia terus terang ..
rupanya he has sumbody ..
so, start daripada tuh Myra terus ilangkan diri ..
cz memang prinsip Myra xshuke nak ganggu boyfie owg ..
hampir setahun lebih kami lost contact ..
tahun 2009 kami jumpe balik ..
tapi, ade peristiwa yg kelakar ar ..
nak taw x ape die ? hehehe :)
dalam jangka mase kami lost contact tuh ..
kebetulan, ayah Myra memang satu tempat keje ngn si dia ..
so, satu ari ayah Myra datang office si dia ..
utk jemput dieowg datang wedding kakak sulung Myra ..
tapi, yg kelakarnya .. si dia ingat Myra yg kawen ..
sebab dieowg memang xtaw yg Myra ade kakak ..
hehehehe :) mase tuh memang da putus asa ar ..
then, bile kami jumpe balik tahun 2009 ..
kebetulan plak, mase tuh badan Myra chubby ..
hehehehe :) si dia betul2 ingat Myra da kawen ..
sedangkan mase tuh, Myra baru lepas frust ..
hahahahaha ! mase tuh Myra break semester ..
then, kteowg contact balik ar ..
n baru ar si chenta aty taw yg Myra belum kawen ..
happy sakan ar cik abg Myra tuh .. :p
then, kami pown contact ..
haaaaa .. act, kami xpenah pown declare nak couple ..
kalo macam owg laen, msty salah sowg akan propose utk couple ..
tapi, kami xpenah pown mase tuh ..
29/11/2009 --> tarikh keramat kami ..
nak taw x camne boley wujud tarikh niey ?
hahahahahaha :)
on that date, itu ar first tyme kami keluar berdua ..
kebetulan, dulu kami text + call, kredit macam air ..
Digi --> Maxis .. mahal kot ..
so, Myra penah cakap kat si dia ..
tukar no maxis .. nak dijadikan citer ..
waktu kteorang keluar tuh, die mintak Myra pilihkan no ..
Myra tak cadang pown nak cari no hujung yg same ..
tapi, si dia beriya2 nak hujung no kami sama ..
memang ar pelik tapi Myra wat dunno je ar ..
dulu no maxis Myra 012-XXX4084 ..
si dia seboleh2 nak no hujung yang sama ngn Myra ..
agaknye rezeki kami .. jumpe no maxis utk si dia ..
yg istimewanya, no si dia tuh ade tarikh birthday Myra ..
n hujung no tuh sama ngn no maxis Myra ..
so, die pown beli no tuh ..
orait .. nak taw x ape lg yg jadi ?
kami pilih tarikh tuh sebab mase tuh ..
die pegang tangan Myra buat pertama kalinya ..
terkejut tapi wat biase je ar ..
fyi, Myra memang takut + fobia nak lintas jalan sorang2 ..
mase tuh, si dia da lintas da ..
Myra pown bajet cam tabah je ar .. dalam aty, kecut taw !!
then, biler si dia tuh tengok Myra still kt seberang jalan ..
ngn muke penakut tuh, si dia patah balik ..
terus si dia genggam tangan Myra n bawak Myra lintas ..
hahahahahaha ! tuh ar yg jadi ..
tuh antara sebab yg wat kami decide utk pilih tarikh tuh ..
walaupown kisah chenta kami x seromantik mereka2 ..
tapi, bagi kami .. cukup indah utk kami kenang ..
TQ Allah .. sebab temukan kami + satukan aty2 kami ..
Alhamdulillah ..
Myra sntiase doa, moge jodoh kami kekal hingga ke syurga ..
Amin ..
sooo .. hope korang enjoy ye :) 
Assalammualaikum w.b.t :)

utk My ONLY chenta aty ..




2 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New