♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Mownink sayang :)


Assalammualaikum w.b.t :)
hey bloggers !
Mownink to all my followers
korang shat x pagi nie ?
da solat subuh x pagi niey ?
kalo smpat, bagus ar :)
pagi2, as usual .. dapat call drpd si dia ..
memang akan jd rutin harian si dia bagi Mownink call + text :)
tapi, pagi niey Myra bangun sendiri ..
utk kemas + buat sarapan pagi ..
cz ayah Myra keje pagi .. 
n itu rutin harian Myra kalo kt rumah ..
so, da siap sume keje .. Myra send Mownink text ..
takut si chenta aty merajuk :)
dan kebiasaannya, die da hafal rutin harian Myra kat rumah ..
so, die xrisau shangat ar ..
pagi2, da dikejutkan ngn mesej yg jiwang daripada si dia ..

* Mownink chenta..bby shat x?
moge ari niey lebih baek drpd semalam..
always chenta n syg umi sgt2..
abi rindu kt umi sgt2 tau..

hehehehe :) tu antara contoh ar ..
walaupown ayat xde ar jiwang karat ..
tapi, cukup buat Myra semakin sayang + chenta pd si dia ..
semakin ari, semakin kuat :)
xpernah b'kurang walaupown sikit ..
kalo selisih faham, itu perkara biase ..
adat b'tunang kan ? kadang2, t'gigit lidah ..
tapi, sekarang kami byk gaduh manje2 ..
cz nak elakkan sumthing jadi lagi besar ..
biase ar .. dugaan b'tunang laen drpd mase cintan2 dulu :p
kami mmg shuke igt kenangan yg paling indah wt kami ..
tuh salah satu resipi kami utk makin sayang + chenta ..
kami shuke ingat dugaan yg kami penah hadapi ..
tuh yg akan buat kami saling menghargai :)
hehehe :) unik kan ?
* poyo giler ar kn ~
haaa .. tetibe Myra teringat mule2 Myra kenal chenta aty Myra ..
nak taw kisah chenta kami ..
wait for the next entry :)
Assalammualaikum w.b.t



0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New