♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
tikam belakang ??



uik .. mesty korang pelik kan ?
tetibe Myra wat entry niey .. hehehe :)
orait .. tikam belakang ?
sape ar shuka tikam belakang kan ?
tak kisah ar kawan or boyfie korang ..
sakit ar bile kite kena macam tuh kan ?
itu perkara biasa ar ..
manusia ade 1001 ragam ..
kadang2, kite xley nak expect ape yg nak jadi ..
kadang2, kite baek ngn sumbody ..
tapi, die layan kite macam musuh die ..
orait .. ade banyak situasi yg kite boleh kategorikan ..

*******************************************************
situasi 1

kawan makan kawan

* orait .. kadang2, memang kite rapat ngn sumbody ..
kite baek giler ngn die ..
tapi, xtaw ar ape silapnya ..
sumthing happen n kite sndiri x boley nak cakap pape ..
kawan makan kawan ..
subjektif .. macam2 da jadi kan ?
ofcz ar korang penah rasa ..
kita xpernah pown buruk2kan die ..
tapi, die macam shuke makan 'talam' ..
bile ngn kite, die baek shangat ..
pijak semut pown x mati ..
tapi, bile belakang kite, macam2 die kutuk die ..
seolah2 die baek shangat n die selalu betul ..
xtaw ar nak cakap ape ngn manusia macam ni ..



******************************************************
situasi 2

kawan rampas bf/gf korang ..

* penah x korang rase bile ade dalam situasi niey ?
rase sakit dan sedih tuh xyah citer ..
memang sedih biler orang yg rapat ngn kite ..
wat macam tuh kat kite ..
sedangkan dulu, waktu kite ade problem ngn bf/gf ..
kite akan share ngn die ..
last2,lain plak jadinya ..
tup tup .. bf/gf korang mintak clash ..
kononnye da bosan or macam2 alasan yg die bagi ..
lepas tuh, kantoi ..
korang tengok, dieorang baek je loving2 gitu ..
perghhh ! confirm2 ar sakit aty kan ?
rase nak je sepak muke dieowang lelaju kan ?
tapi, nak marah pown xgune mase tuh .. 
cz mase tuh, korang cume pegang title EX je kan ?
so, what to do .. diam je ar ..
sakit aty tuh still ade ..
macam xcaye je korang kena macam tuh ..
ngn sumone yg betul2 rapat ngn korang ..


think bout it sweety ~
tapi, ingat ar .. setiap dugaan yg Allah bagi ..
ade hikmah yg tersendiri :)
dugaan tuh yg membuatkan kite semakin matang ..

Assalammualaikum w.b.t :)

2 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New