♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
continue ..


Assalammualaikum w.b.t
hyerp peeps !
haaaa .. ingat x entry pasal tunang Myra dapat tawaran keje at Jeddah ?
orait .. finally, die bagi kate putus at Myra ..
die kate yg die x confirm lagi tentang keje tuh ..
tapi, dalam aty die memang berat shangat2 nak tinggalkan family n Myra ..
walaupown gaji die yg skang niey biase je tapi masih cukup ..
dan family n Myra ade depan mata utk die perhatikan ..
tapi, kalo die at negara owg but xdapat jaga family n Myra ..
die rase jangal shangat2 cz xde depan mata die ..
n die ade kate yg die masih ade tanggungjawab yg perlu die tunaikan ..
tanggungjawab die pada family die, family Myra n diri Myra sendiri ..
so, keputusan die skang niey, 30% terima dan 70% tolak tawaran tuh ..
bagi Myra, ofcz ar happy tapi bukan sebab Myra pentingkan diri sendiri ..
rase2nye, kalo korang ade at tempat Myra, korang akan rase perasaan tuh ..
memang bile Myra dengar berita camtuh .. macam2 perasaan Myra rase ..
gembira, sedih n macam2 lagi .. risau pown ade ..
sebab, Myra akan jauh daripada die .. 
kalo skang niey, walaupown kami jarang jumpe ..
kami masih boley taw keadaan masing2 .. dekat ar kalo jadi pape ..
tapi, kalo jaoh macam tuh .. x ke risau ?
memang die g utk keje tapi Myra fikir keselamatan tunang Myra ..
bukan Myra x caye at die tapi Myra lebih risaukan keselamatan die ..
tambahan plak, die xpenah kuar dari Malaysia ..
tetibe nak keje kat luar, sampai Jeddah .. lagi ar risau ..
tapi, ape pown keputusan tunang t'sayang, Myra time ..
Myra xnak kongkong die utk wat keputusan tentang hidupnya ..
walaupown ianya ade kaitan ngn Myra, namun Myra lebih selesa beri kebebasan ..
Myra xnak die wat keputusan sebab fikir tentang nak jaga aty Myra ..
itu yg lebih baek kan ? hehehe :)
pape pown, Myra sentiase doakan yg terbaek utk kami n mase depan ..
okeyh ar .. nak tido plak .. esok keje pagi ..
huwaaa :( esok bzy .. pengsan ar ..
baru lepas kemas pape yg patut at bilik, rimas !
penyakit da mule datang bile keadaan camniey melanda  ..
cewahhh .. okeyh ar peeps !
Assalammualaikum w.b.t :)


mood --> gumbira !! hahaha :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New