♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
No komen :)


Assalammualaikum w.b.t
hyerp peeps !
korang shat x ? sory cz Myra da jarang nak update blog skang niey ..
bukannye ape .. memang xde mood shangat nak update ..
petang niey, Myra nak share sumthing ngn korang ..
ingat x entry Myra sebelum niey pasal ISU tentang kawan ..
fyi, die da remove Myra daripada fwend list die ..
agak t'kejut sebab tetibe je kena remove ..
Myra ade sent mesej dalam FB die .. tanye sebab Myra di 'remove' ..
but, no respon .. so, nvm .. Myra xshuke nak jadikn kawan2 sbg musuh ..
bukan tuh prinsip Myra .. sory to say okeyh ?
hak masing2 ar .. yg penting, Myra xpenah nak dendam ngn sesape ..
mayb dulu banyak owg yg penah cari pasal ngn Myra ..
tapi, Myra da maafkan dieowg .. utk ape b'musuh ..
but, sory to say .. Myra xley ar nak ACCEPT die macam dulu lg ..
cukup Myra maafkan die n masing2 wat ar hal sendiri ..
i dun want banana fruit two tyme .. cewahhhh ! hahaha :)
bagi Myra, enough is enough .. Myra da bahagia skang niey ..
Myra ade family, tunang t'sayang n all my dearest BFF yg sntiase ngn Myra ..
itu suda cukup wat Myra happy .. no need 3rd person ..
Myra xnak ape yg penah jadi dulu, b'ulang semula ..
so, tentang insan yg da remove Myra tuh ..
t'pulang ar at die .. Myra xnak marah atau dendam ..
jauh panggang dari api .. itu hak masing2 ar kan ?
lgpown, tuh FB die .. bukan FB Myra ..
so, ikut shuke ar die nak remove sesape pown ..
tapi, sendiri kena ar ingat hukum memutuskan silahturrahim sesame Islam ..
da cukup besar nak fikir kan ? so, gune ar akal fikiran yg waras ..
yg Allah S.W.T yg bagi at kite .. fikir ar sendiri ..
Myra memang da malas nak amek port da .. bg Myra, yg da lepas tuh ..
Myra da lame lupakan .. t'pulang ar utk insan laen nak nilai Myra ..
Myra xkan amek serius ape je yg owg nak cakap tentang Myra ..
cz, Myra n mereka di sekeliling Myra lebih kenal sape Myra b'banding yg laen ..
kesimpulannye .. i'm happy being myself ..
n Myra b'syukur shangat2 pada Allah sebab temukan Myra ngn mereka ..
cz mereka shangat b'makne wat Myra :)
hope, korang pown sentiase happy ngn life korang ye ..
spreads much  .. Assalammualaikum w.b.t :)



we're HAPPY together !


:)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New