♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Budi = BODY !



Assalammualaikum w.b.t 
hyerp peeps ! 
haaaa .. ari niey Myra balik awal daripada keje .. 
cz ari niey x busy shangat so Myra decide balik awal ar .. 
ley rest lebih sket ..hehehe :) orait .. 
Myra nak share sumthing ngn korang .. act, bende niey utk kaum hawa .. 
penting utk kite amek taw .. Myra ade pengalaman tentang niey .. 
tapi, bukan Myra yg alami ar .. act, best fwend Myra mase sekolah dulu .. 
orait .. mesti korang tertanya2 kan ? ape kaitan BUDI n BODY .. haa .. 
orait .. memang ade persamaan taw .. 
owg selalu pesan .. jangan sebab nanti da t'makan BUDI .. 
x pasal2 TERGADAI BODY ! fuhhh .. statement mintak kaki kan ? 
tapi itu ar hakikatnye .. setiap ape yg ssowg tuh wat .. 
mesti ade yg mengharapkan balasan daripada ape yg die wat .. 
sooo .. niey ar yg akan jadi kalo kite TERMAKAN BUDI owg laen .. 
kalo family sendiri xpe ar.. senang cter, owg luar ar .. 
yg xde kena mgena ngn life korang .. haaaa .. x ke bahaya je tuh .. 
memang ar bahaya .. memang ar die buat baek .. 
tapi, kite kena ar ingat yg manusia ade 1001 ragam .. 
mayb die betul2 ikhlas .. n mayb die ade niat di sebalik sume tuh .. 
contoh yg paling simple .. ade sowg mamat cukup shuke ngn korang .. 
then, biase ar .. memula korang xlayan ar gak .. 
jual mahal kan ? tapi, lelaki memang pantang mgaku kalah .. 
die akan wat sampai die dapat kalo die btol2 nak .. 
seperti kebiasaannya, korang pown mule cair ar ngn perangai si lelaki ni .. 
ye ar .. tengok macam baek je .. caring, baek aty n wut so ever .. 
tapi, niat sebenar, korang xtaw sebab kite manusia biase .. 
bukan ade kuasa psikik yg boley ramal ape nak jadi akan datang .. 
so, si lelaki niey belilah macam2 yg korang shuke .. 
macam2 korang mintak confirm dapat .. si lelaki niey cukup bijak .. 
die maenkan peranan die memang pijak semut pown x pengsan .. 
sampai ar betul2 korang terpikat, tertawan n macam2 TER lagi ar kan ? 
then, die mula ar wat perbuatan yg lagi caring .. 
kuar peluk2 .. kononnye takut korang niey dikebas owg .. 
da mule pegang sana n sini .. si perempuan niey plak macam kayu .. 
da xde perasaan .. biarkan je .. konoonye sayang ar tuh .. 
then, da berani b'dua2 .. haaa .. dalam Al-Quran ade sebut .. 
kalo lelaki n perempuan berdua2an die tempat yg gelap .. 
akan ade yg ketiganya iaitu syaitan .. haaaa .. mase tuh .. 
terjadi sumthing yg Myra mention tadi .. sebab TERMAKAN BUDI .. 
xpasal2 impalannya, TERGADAI BODY ar kan ? 
faham2 sendiri ar .. xkan nak cter satu2 ..malu kot .. hahaha ! 
so, korang fikir2 ar balik .. kenal owg laen kena amek mase yg lame .. 
x semestinye kite kenal die da bertahun2 tapi die still macam tuh .. 
manusia senang n cepat berubah .. sama ade korang sedar atau tak je ar .. 
sebab tuh, kite sebagai kaum perempuan niey .. kena jaga .. 
jaga maruah kite .. maruah keluarga kite .. 
malu ar kalo kena camtuh .. issh .. mintak2 ar kite same2 dijauhkan .. 
so, korang tepuk dada tanye iman .. okeyh ? 
nilai sendiri ape yg Myra share kali niey .. 
bukan shuke2 nak m'bebel tapi bende niey da jadi depan mata .. 
so, kena ar kite tegur sesame kite kan ? itu lebih baek .. 
okeyh ar .. Myra nak rest jap .. 
spreads muchies love.. Assalammualaikum w.b.t :)


--> sory cz lambat post ..
act, da siap type entry niey tapi Myra t'lelap ..
n wireless pown tutup .. so, baru ade chance nak post :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New