♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Lumrah :)



Assalammualaikum w.b.t 
Hyerp peeps ! haaa .. korang da dinner x ? 
Myra belum dinner lagi .. type entry niey sambil perut nyanyi .. 
Hahahaha ! statement macam mintak pelempang kan ? 
Okeyh .. sila an .. hahaha ! :p 
Orait ..malam niey mood shangat baek .. 
Malam niey, Myra nak share sumthing yg umum bagi gugurl .. 
Hahahahaha ! macam suspen je kan ? 
Orait .. kaum perempuan memang sinonim ngn dapur .. 
Maknenye, segala isi dalam dapur tuh memang sinonim ngn kite ar .. 
Segala periuk belanga n macam2 lagi .. 
Hahaha ! soalan cepumas utk korang .. 
Sape taw masak angkat tangan .. cepat !!! 
Hahaha ! kire masak setakat nak bagi owg kenyang pown kire okeyh kan ? 
Sooo .. xperlu ar menu pelbagai .. 
Sampai nak sebut name pown da berbelit lidah niey .. 
Senang2, masakan kampung .. haaaaa .. 
Memang kegemaran Myra niey .. peberet .. peberet :p 
Kalo owg dulu2, mesty kalo x pandai masak .. 
Owg tua2 akan cakap, ‘ belum boley kawen lagi’ .. 
Hahahaha ! kan kan ? betol x ? 
Tapi sekarang niey, da jarang nak dengar owg cakap camtuh .. 
asalkan ade rupa n pakej2 laen .. kawen je ar .. 
masak letak tempat no 3 .. hahaha ! 
tapi bagi Myra .. ape yg owg tua2 kite niey cakap .. ade betulnye .. 
da kawen, xkan ari2 nak makan kat kedai kan ? 
haaaa .. tokei kedai pown boley bankrupt .. hahaha ! 
memang terbaek ar sape yg ari2 nak makan kt kedai .. 
tapi, depends on individu ar same ade nak amek berat tentang hal niey .. 
cam yg kite taw .. ramai wanita yg bekerja even da married .. 
so, bergantung pada keadaan .. tapi, sekali sekala .. 
rajin2kan tangan utk masak .. tuh ar petua nak tambat aty suami .. 
cewahhh .. macam pakar motivasi ar plak kan ? :p 
so, macam Myra cakap tadi.. act, bende2 simple camniey kite selalu leka .. 
selalu terlepas pandang .. n ini yg jadi punca cerai berai .. 
OMG !! mintak dijauhkan .. so .. penting atau x .. 
Sebagai perempuan, tinggi mane pown kite belajar .. 
Last2 tempat kite kat dapur gak .. 
Maksud Myra bukannye belajar tinggi2 tapi jadi fulltime housewife.. 
I mean, even kite ade ijazah tinggi mane pown .. 
Kite akan tetap ke dapur utk masak2 .. 
Hahaha ! sory if entry kali niey macam annoying .. 
Act, ngah cari mood nak fikir entry ape yg nak taip lepas niey .. 
Orait .. spreads muchies love .. Assalammualaikum w.b.t :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New