♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Macam2 jadi ..



Assalammualaikum w.b.t
hyerp korang .. fist entry utk ari niey ..
hahaha ! mayb niey first n last entry utk ari niey .. :p
cz ari niey memang Myra penat shangat2 .. bzy at tempat keje tdi ..
orait .. Myra nak share ngn korang ape yg jadi at tempat keje ..
4 whole day .. macam2 yg jadi ari niey ..
Myra pown sabar je ar .. malas nak bising2 ..
da name pown keje part time je so xnak jadi isu ar ..
orait .. tadi waktu break utk lunch .. Myra lepak at surau ..
but, bukan Myra sowg je ar.. ramai yg yg lepak at situ ..
then, sebelah surau muslimat ade surau utk lelaki ..
so, staff lelaki pown masuk ar dalam surau ..
ape yg Myra geram, dieowg masuk at surau ..
boley plak terjerit2 at dalam tuh .. hilang akal ke ape ?
da xtaw jage adab masuk surau ke ? hormat ar sikit ..
Myra pown tegur ar dieowg .. minta dieowg diam ..
memang suara Myra mase tegur tuh tinggi ar .. 
sebab nak bagi dieowg dengar .. terlalu bising ..
tetibe, ade sore sowg mamat niey rase sentap !
die sound balik .. siap pakej maki2 ar kan ?
laaaa ! yg ko nak melatah nape ? aku x sound ko pown ..
aku sound budak2 department aku .. then, ko sampai nak maki2 ..
ape citer ? aku usik ko ke selama ni ?
memang aku x nafikan yg ko memang biadap !!
tapi, aku diam je .. kalo setakat pegang position COMMIS 3 ..
tolong2 potong sayur kat kicthen tuh .. jangan nak b'lagak okeyh ?
aku bukan shuke2 nak rendahkan position ko at situ ..
tapi, ko wat owg sekeliling rase m'yampah ngn perangai ko !
bukan aku sowg je yg meluat ngn ko .. ramai lagi ar !
pastu ko kate, aku ngn budak2 perempuan department aku macam2 ..
ko kate kteowg sombong n b'lagak .. cube ko fikir ..
ko tegur kteowg mase bzy .. mase ngah masing2 sibuk ..
then ko shuke2 nak panggil SAYANG n wut so ever ..
ko rase, owg nak layan borak ngn ko mase2 bzy tuh ?
gune akal sket boley x ? jangan cume ade otak tapi xgune !
eeee .. geram taw x ? aku malas nak lawan balik bile ko start maki2 ..
sebab,memang x gune cakap ngn owg yg XDE ADAB !!!
ko nak sound2 owg, ko tengok ar diri ko ! aku bukan nak tunjuk baek ..
cz aku manusia biase .. xlepas dari wat silap tapi ko melampau !
ko xsedar yg owg sekeliling menyampah ngn ko !
lepas tuh, ko cakap aku baru masuk nak tunjuk bagus ..
aku nak tanye ko, ko atau aku yg nak tunjuk bagus ??
ko atau aku yg baru masuk tapi da tunjuk belang ??
kalo setakat dulu ko steward at c2 n konvert masuk jadi commis 3 ..
no wonder ar kalo ko rase ko macam da cukup bagus ..
aku malas nak b'tekak ngn owg yg xgune akal niey ..
wat abis air liur aku m'bebel ngn ko je ..
satu je nasihat aku .. belum tentu ape yg ko ade skgniey ..
akan kekal jadi hak ko !! cz anything can happen..
macam2 owg ley wat lagi teruk ape yg penah ko wat at kteowg ..
ko fikir ar balik .. jangan nak tunjuk bagus kalo diri x sebagus mane !
then, Myra story at ayah Myra tentang ni .. bukan sesaje nak story ..
tapi, mamat tuh die ade sebut name ayah Myra tadi ..
so, it's too much ar kan ? da melampau shangat ar ..
then, respon ayah Myra, laen kali jangan layan owg camtuh ..
sebab, die memang xkan makan saman punye ar ..
macam die je yg betul .. Myra pown salah gak ..
tetibe je sound dieowg camtuh ..act, niat Myra disalah ertikan ..
patutnye, Myra mention name mereka2 yg Myra nak tegur tuh ..
xde ar mamat tuh nak rase sentap bagai .. hahaha !
lantak ar ko mamat .. ade aku kisah ??
selagi ko x ganggu hidup aku lebih2, aku xkan ganggu ko ..
okeyh ar .. lupakan je ape yg da berlaku ari niey ..
Myra cube ubah kesilapan ari niey supaya Myra x ulang utk esok ..
okeyh ar .. gtg .. maaf dipinta andai tetibe entry niey m'gunakan bahase x sopan ..
hehehe :) spread muchies love .. Assalammualaikum w.b.t :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New