♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
m'bebel je :p


Assalammualaikum w.b.t
hyerp peeps !
first entry utk ari niey .. sory cz sebab Myra bzy shangat ari niey ..
sory taw sayang ! hahaha :)
orait .. skang niey mood nak m'bebel je ar ..
so, kalo rase cam da mule nak rase mual2, sory ye :)
korang klik je [ X ] yg kaler merah at atas tuh ye :p
so, lately niey Myra happy shangat2 ngn tunang yg t'sayang ..
semakin sayang at die .. hehehe :)
tapi, Myra x tunjuk at si dia pown .. sebab ape ?
sebab, Myra xpandai nak tunjuk .. cukup ar die taw yg Myra sayang die ..
lagipown, nak xplain ngn panjang lebar, memang payah ..
selalu, mesty salah sowang akan tanye soalan macam2 kan ?
'' awak .. awak sayang saya tak ? nape awk pilih saya ek ? "
haaaa .. tuh antara salah satu soalan yg selalu gurl akan tnye at boyfiey die ..
tapi, kalo sekali je tanye xpe .. tapi, da selalu tanye soalan yg same ..
memang ar bosan an En Boyfie kite tuh .. hehehe :)
hehehe :) pastu memang ar dieowg cepat bosan cz asyik tanye soalan yg same je ..
bagi Myra, nak xplain ngn panjang lebar sume niey ngn detail ..
memang ar shangat subjektif .. :)
hehehe :) so korang fikir2 ar sendiri ye ..
cewahhh .. sengal je an .. okeyh ar ..
Assalammualaikum w.b.t :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New