♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Maaf ♥




Assalammualaikum w.b.t
hyerp peeps + ppl 
haaaa .. new entry utk malam niey ..
sory cz xdapat nak update shangat blog niey .. standard ar ..
nk raye kan ? so, macam2 ar persiapan nak kena settlekan ..
orait .. now, kite terus ar at tajuk entry niey ye ..
cam yg kite taw, x lame je lagi kite nak raye kan ?
so, kite kena ar saling b'maafan sesama insan ..
okeyh ? Myra pown same gak .. da nak raye kan ?
so, ngn rase rendah hatinye .. Myra nak mohon ampun dan maaf ..
pada mereka2 yg Myra sakitkan aty mereka ..
Myra pown manusia biase .. selalu wat silap ..
now, dalam proses nak berubah .. x salah kan ?
kadang2, mulut cakap je maafkan seseorang ..
tapi, hati ?? ikhlas ke ? dulu Myra pown camtuh gak ..
tapi, sampai satu tahap .. da malas nak b'musud ngn sesape ..
makin hari kite makin dewasa .. makin matang ..
xkan still nak dendam ngn owg laen .. kena bagi chance gak kan ?
mayb dulu jahat tapi sekarang.. xkan still the same ..
Myra still cari mereka2 yg penah Myra sakitkan aty dieowg dulu ..
ade yg Myra add balik dalam fesbuk ..
tunggu je ar same ade nak approved atau tak ..
Myra da tekad .. lepas niey, Myra nak stop jage aty owg ..
itu yg selalu Incik Tunang pesan at Myra ..
die kate, Myra terlalu jage aty owg ..
so, kadang2 kite kena pentingkan diri sendiri ..
jage aty owg yg xnak jage aty Myra .. haha !
macam ar ramai shangat kan ? mane ar taw ..
x sume owg shuke kat kite .. kadang2, kite xsedar ape yg kite wat ..
xsedar yg dalam diam kite da lukakan aty owg laen ..
once again, Myra nak mintak maaf pada mereka..
bagi Myra, enough is enough .. letih nak dendam ngn owg ..
Myra bukan nak tunjuk Myra baek dan sempurna ..
mungkin, akan ade owg cakao, yg Myra bajet suci dll ..
tapi, Myra xkisah ar owg nak cakap ape pown ..
ape yg Myra taw, Myra nak wat ape yg Myra teringin nak wat ..
Myra nak ubah diri Myra .. jadi lebih baek ..
kite xselamanya hidup .. kelak, kite akan mati gak ..
sebelum tuh, Myra nak siapkan diri Myra ngn sempurna ..
Myra nak mintak maaf pada mereka2 yg Myra sebut name niey ..

** Ayahanda T'chenta --> Incik Amir..
** Ibunda T'sayang --> Cik Puan Rugayah ..
** Adeq beradek Myra --> along, alang n han ..
** Nazirah binti Sazali 
** Muhd Faiz bin Abdul Kahar ..
** kawan2 sekolah Myra .. x kira ar sekolah rendah atau menengah ..
** Siti Kazimah binti Mahat
** Delfianty Eddy
** Aliff Syafiq ..

tuh antara individu yang Myra rase Myra selalu sakitkan aty dieowg ..
terutama parents and adeq beradik Myra ..
utk mereka2 yg selebihnya .. Myra mintak ampun dan maaf shangat2 ..
Myra banyak wat korang terasa aty dulu kan ?
i'm so sorrryyyyyyy :(
Myra taw yg Myra selalu korang kecewa ngn Myra ..
Myra masih lagi sowg insan yg x sempurna .. 
yg sentiase melakukan kesilapan ..
mungkin Myra xcukup baek dan sempurna ..
jadi sahabat atau teman yg korang boley bangga2kan ..
tapi, percayalah .. korang sentiase berada dalam ingatan Myra ..
dan Myra sentiase doakan yg terbaik utk korang ..
terpulang ar pada kalian nak maafkan Myra atau tidak ..
tapi, sejujurnya .. Myra mintak maaf shangat2..
rasenye tuh je kot yg Myra nak cakap .. thanks 4 everything ppl ..
korang memang awesome dalam life Myra ..
cume Myra xpandai nak hargai korang selama niey ..
thanks cz being my fwend's .. thanks a lot ..
spreads muchies  .. Assalammualaikum w.b.t :)




2 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New