♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Makin bahagia :)




Assalammualaikum w.b.t
hyerp peeps !
sory cz da lame shangat Myra menyepikan diri ..
sory shangat2 taw .. Myra busy ngn keje2 Myra..
niey ar dugaan bile jadi student tahun terakhir ..
sume bende kena hantar on tyme .. xley lambat ..
kelas pown xley nak skip .. cz ade je keje yg updated ..
so, nak spend tyme mase utk online lelame n update itu ini..
memang jarang shangat2 ar .. cume bile free, jz online fesbuk ..
orait .. tanpa buang mase, Myra nak share pape yg patut ar ..
lately, Myra rase makin happy + bahagia ngn tunang Myra ..
bukan ngn tunang je .. Myra makin happy ngn life Myra ..
Alhamdulillah .. Allah tuh Maha Penyayang n Maha Adil kan ?
akhirnya, Myra mampu capai ape yg Myra idamkan selama niey..
macam2 yg jadi sejak akhir2 niey ..
hanya Allah taw betapa Myra rase b'syukur pada Allah ..
sebab, Allah banyak permudahkan urusan2 Myra ..
Amin .. harap2 ianya akan kekal b'terusan .. :)
Myra da makin okeyh n shangat2 okeyh ngn tunang Myra ..
hanya Allah taw .. ade hikmah disebalik keputusan yg kami wat ..
betul ar .. jika kita inginkan sesuatu, kite kena korbankan sesuatu ..
fyi, hampir 3 bulan Myra ngn tunang t'sayang x kuar sesame ..
jumpe tuh memang jumpe tapi cume sekejap n at umah ..
act, bukan kami saje2 nak wat macam tuh ..
maklum ar, dugaan b'tunang niey kan laen .. shangat2 laen ..
x same macam mase kapel dulu-dulu ..
so, kami memang da discuss cz kami nak elakkan owg fitnah kami ..
biase ar kan ? even kite xwat salah pown, owg kate salah ..
so, sebab tuh kami decide utk wat camtuh ..
lagipown, bukannya satu keperluan nak kuar sesame kan ?
xpenting n xde effect pape pown if xkuar sesame ..
kami memang da t'biase jaoh antara satu same laen ..
mase tuh ar, kami rase perasaan rindu taw ..
kalo sebelum niey rase tapi x macam sekarang ..
ade kebaikan bile kami jaoh taw .. :)
sebab kami mula rase kebahagiaan yg amat shangat bile b'jaohan ..
sukar nak gambarkan ngn kata-kata .. terlalu subjektif ..
yang penting, kami b'syukur shangat2 sebab Allah temukan kami ..
n beri kami peluang utk terus kenal antara satu sama laen :)

utk MY ONLY MR SOULMATE ..
sayang ! walaupown kite jaoh .. tapi kite dekat at aty ..
umi nak abi taw yg umi bahagia shangat2 disamping abi ..
betul ape yg abi cakap.. if kite nak sesuatu, kena korban sesuatu ..
hidup memerlukan pengorbanan kan chenta ?
kite da janji utk teruskan hidup kite same2 kan sayang ?
walaupown kite jaoh tapi umi sentiase percayakan abi ..
abi taw kenapa kan sayang ? ingat taw ..
umi x harap abi beli umi itu ini .. belanja umi macam2 ..
cukup ar sekadar abi ikhlas n time diri umi seadanya sayang ..
insyaAllah .. dengan izin Allah, jodoh kite akan kekal hingga ke syurga :)
Myra pown akan sentiase doakan kebahagiaan korang gak ..
Amin :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New