♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Non Perfect ♥


Assalammualaikum w.b.t
hyerp peeps and ppl 
Alhamdulillah .. Myra baru suda selesai tunaikan solat maghrib ..
niat aty nak g masjid utk terawih tapi hajat x kesampaian ..
sebab kakak Myra ade keje at Masjil Al-Azim malam niey ..
so, xde sesape at umah .. xkisah, Myra okeyh je ..
okeyh .. Myra nak share ngn korang topik entry kali niey ..
but, before Myra share ngn korang .. read dis okeyh ?

.
.
.
.
.
.






okeyh .. niey antara beberapa keratan drpd FB ..
memang aty panas bile bace statement dak2 junior yg PANDAI2 niey ..



okeyh .. niey hasilnye lepas bace statement2 mereka dalam satu page niey ..
hurmmm .. yes ! memang Myra rase pelik shangat2 ..
pelik ngn perangai mereka2 niey .. x abes2 ar..
serba x kena .. sumenye salah at mate dieowg ..
kononnye peraturan cam budak sekolah ar .. macam2 ar ..
taw nak complain je kan ? kalo rase macam peraturan sekolah ..
nape ? at sekolah korang dibenarkan berfesyen2 ke ?
maksud Myra, korang boley ke pakai baju kaler2 ?
xde kan ? so, ape yg korang kate rules at cniey cam sekolah ..
okeyh fine ! memang Myra akui, mase memula masuk study ..
Myra macam dieowg gak .. taw nak hentam sane sini ..
macam ar diri kite da cukup sempurna .. x salah nak bersuare ..
tapi, bile kite fikir2 balik .. utk ape sume tuh ..
tempat tuh banyak bagi Myra belajar erti susah payah ..
macam2 bende Myra belajar at c2 .. pelik sungguh ar dieowg niey ..
tapi, utk ape kalo setakat cakap macam tin kosong ..
bising je lebih tapi ape yg korang boley wat ?? nothing kan ?
korang kutuk YDP korang itu ini .. da bape korang kenal incik YDP tuh ?
even senior xpenah nak kutuk YDP tuh okeyh ?
bukan nak marah tapi if nak luahkan sumthing yg xpuwas aty ..
ade carenye .. bukan maen hentam je .. siap mention name plak tuh !
kalo korang rase tempat niey serba serbi kurang, nape still ade kat sini ??
g ar HEP n amek borang utk quit .. masuk ar IPT yg korang gah kan tuh ..
silakan .. owg laen pown ade gak yg xpuwas aty ..
tapi, xde plak cam korang niey .. korang niey biyes taw x ?
entah pape .. cakap pandai, ade tindakan x ?
sebelum nak cakap, kena fikir dulu .. bukan ikut sedap mulut je ..
kteowg yg senior2 niey pown xde complain pape pown ..
if rase xpuwas aty pape, sila ar ke depan ..
tanye sendiri ngn pihak HEP .. tanye ar ape yg korang xpuwas aty tuh ..
so, ade berani x ?? nasihat Myra, jangan cakap je .. wat ar..
nak cakap, pandang2 sekeliling ..
enough is enough .. fullstop!
xyah hentam mane2 pihak .. xyah kutuk sane sini ..
nak taw tentang pape, sila tanye sendiri .. okeyh ?
salam ukhwah .. Assalammualaikum w.b.t 

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New