♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Try To Change ♥



tadi, Myra baru je lepas call Incik Tunang ..
Myra try mintak pendapat si die tentang sumthing yg Myra x sure..
Myra tanye same ade ape yg Myra wat skang niey betul atau x ..
Incik Tunang support Myra .. die cakap sume tuh x salah ..
Alhamdulillah .. time kasih sayang :)
Myra bukan nak publisiti murahan bile cakap tentang niey ..
Myra xnak owg sekeliling kesiankan Myra ..
niat Myra cume satu, Myra nak berubah utk jadi yg terbaek ..
Myra xnak owg laen judge gugurl b'tudung tapi still wat dosa ..
bukan saje nak bagi khutbah free kat cniey ..
tapi, itu niat Myra .. itu yg Myra teringin nak wat bile umur da genap 22 ..
past is past .. Myra da lupakan segala kenangan pahit ..
Myra nak bukak buku baru .. tanpa sifat Mazmumah ..
tanpa sebarang perasaan dendam, benci n sebagainya ..
memang susah bile kite try utk berubah tapi we have to ..
Myra xnak bile malaikat maut nak datang, baru nak berubah ..
Myra nak cube dekatkan diri ngn Allah S.W.T
Alhamdulillah .. hubungan Myra ngn Incik Tunang okeyh ..
kami ngah cube sesuaikan ngn keadaan yg baru ..
Myra xnak dilabel sebagai gurl b'tudung tapi still pegang2 tangan dll..
ramai yg cakap gurl skang niey cume gune tudung sbg topeng ..
topeng utk tutup perkara jahat yg dibuat .. 
Myra akui .. Myra ngn Incik Tunang macam tuh dulu ..
bohong ar kalo kami kuar x pegang tangan langsung ..
but, itu dulu .. now, kami cube utk sesuaikan ngn keadaan baru ..
Alhamdulillah .. segalanya berjalan lancar..
now, Myra nak kurangkan bercakap n banyak b'fikir ..
Myra xnak jadi owg yg taw cakap tapi xtaw nak wat ..
Myra xnak jadi owg yg berlagak baek tapi useless !
sumeowg nak kesempurnaan kan ? macam tuh gak ngn Myra ..
tapi sebelum kite cari yg sempurna .. perbaiki diri kite ..
entah ar .. Myra xnak berdakwah banyak2 ..
niey sekadar luahan rase daripada Myra .. 
sume niey sekadar luahan dan peringatan utk diri Myra ..
if sesape interested ape yg Myra luahkan .. thanks a lot ..
if sesape xnak, Myra xpakse pown ..
biase ar kan ? manusia shuke salah anggap niat kite..
biarkan je ar.. malas nak fikir da .. hehehe :)
okeyh ar .. gtg .. nak tido..
esok banyak bende kena prepare ..take care to all my readers ..
sayaaannnggggg korang  spreadsmuchlove !
Assalammualaikum w.b.t :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New