♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
masih terasa ~


Assalammualaikum w.b.t 
hey to all my readers n followers ..
sorry shangat cz da jarang nak update blog niey ..
act, Myra need sum space utk diri Myra .. 
lately, macam" benda da jadi .. so, i need time for myself ..
bohong ar kalo x rase sentap sket pown kan ? but, still boley t'senyum ..
so, entry niey about sumone yg penah Myra share dalam blog niey ..
biar ar Myra kenalkan die sebagai insan L n insan J ..
kami da xde kena m'gena da .. so far, tengok die da makin bahagia ..
even still terase ngn ape yg da jadi, tapi Myra redha ..
mungkin ianya lebih baek jadi macam tuh ..
sejujurnya, Myra xnak putuskan hubungan kami .. 
tapi, ini kali kedua si J yg ade kena m'gena ngn insan L wat camniey ..
sedih biler Myra chat ngn die .. care die macam xkisah ..
but, sebenarnya die kesah .. hurmm ~
mungkin insan J n insan L x cakap sebab nak jage aty Myra ..
fyi .. Myra xkan terase if bende tuh mereka TERUS TERANG ..
Myra okeyh n boley accept .. tapi, laen jadinya ..
owg laen ade mata, telinga n mulut utk berkata" ..
Myra pown ade rase sumthing yg xkena .. Myra dapat petunjuk ..
tapi, Myra anggap tuh sebagai perasaan Myra je ..
rupa"nya, segalanya betul .. hurmmm .. sedih kan ?
but, i must strong to face all this thing .. Allah bagi ujian tanda sayang ..
i accept that walau pahit utk ditelan .. :(
sejujurnya, Myra da macam owg bodoh .. tunggu insan L pujuk Myra ..
bodoh kan ? huhhh ! die da cukup bahagia atas kesedihan Myra ..
Myra relakan andai itu yg mereka nak .. andai itu ley wat mereka happy ..
fyi, Myra da delete sume gamba" yg ade kena mgena ngn insan L ..
 no die pown Myra da buang .. terhempas hati Myra shangat" mase tuh ..
BOTH OF YOU ..thanks cz make me so disappointed !
thanks cz bagi Myra ruang n peluang utk rase disakiti ..
tapi, dalam kesedihan Myra, tetap ade senyum n tawa Myra ..
thanks to Incik Tunang yg sentiase bagi support at Myra ..
loveyousayang ! shangat" hargai kehadiran kamu ..


TERIMA KASIH ALLAH !
terima kasih atas ujian Mu ini .. aku redha Ya Allah ..
andai itu yg terbaek buatku, maka aku terima ngn hati yg terbuka ..
andai dia ( insan L ) bukan terbaek utk ku .. maka Engkau jauhkan ar dia ..
Engkau lenyapkan ar bayangan dia .. lindungi aku dari terus rase kecewa ..
aku percaya Qada' dan Qadar Mu, Ya Allah :) setiap yg Engkau jadikan ..
setiap ape yg Engkau aturkan .. ade hikmah yg sentiase menanti hamba MU ..
insyaAllah .. aku akan terus kuat utk harungi sume niey :)
Amin ..



0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New