♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Alhamdulillah ♥


Hyerp hyerp korang'' yg d'sayangi ..
hehehe :) sooo sorry cz da jarang Myra nak bebel dalam niey :p
Alhamdulillah .. Myra da abes study .. :)
macam'' dugaan yg Myra tempuh sepanjang tempoh Myra study ..
Alhamdulillah .. segalanya d'permudahkan oleh Allah S.W.T ..
Syukur ke hadrat Illahi sebab masih beri peluang at Myra..


still diberi pinjam udara utk b'nafas .. :)
life Myra, so far .. okeyh'' je even stay at umah je..
niat nak cari keje sementara tapi pgerakan agak t'batas ..
cz Myra jage ibu n my lil princess at umah .. okeyh ar tuh ..
dari dok n xde keje langsung at umah .. kan kan ?
ley practice utk jadi surirumah bile da kawen nanti ..
malu ar weyh .. hehehe :) 


insyaAllah .. Myra n kawan'' yg seangkatan bakal konvo xlame lagi ..


korang doakan Myra ye .. hehehe ~
insyaAllah .. at the same time, shangat'' nervous ..
cz nak masuk alam pekerjaan kan ?
nasib baek Myra ade p'galaman keje dulu ..
moge segala yg Myra rancang d'permudahkan oleh Allah :)
Alhamdulillah .. hubungan Myra ngn Mr Fiancee okeyh ..
even kami da jarang'' jumpe .. hehe :)
bukan ape, kne jage sbb kami ngah darah manis ..
hahaha ! itu Mr Fiancee yg cakap :p
hubungan ngn family bakal mertua pown okeyh ..
now, family kami da sibuk utk wat p'siapan itu ini ..
insyaAllah .. da tibe mase nanti ..
Myra akan share bile tarikh wedding kami ..
cewahhh .. bajet macam artis ar kamu ni Myra .. 
korang doakan kami ye .. Amin :)
okeyh ar .. nak sambung wat keje'' Myra ..
if ade mase, Myra akan continue update okeyh ?
korang jage diri okeyh ? Much Love ..
Assalammualaikum w.b.t :)



'' Atas restu Allah ku ingin milikimu..
Ku b'harap kau m'jadi yg terakhir untukku..
Restu Allah ku m'cintai dirimu..
Ku pinang kau dgn Bismillah.. ''

  10112012

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New