♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Excited + Nervous ♥



Okey.. Fist entry utk hari niey.. 


Act, da lame da Myra nak share ngn korang tapi terlalu busy..
So, skang baru ade mase utk share ngn korang..


FYI, Myra bakal diijab kabulkan ngn Encik Zauji Myra..
Alhamdulillah.. lepas b'macam'' dugaan yg kami tempuh..
Alhamdulillah.. sikit'' persiapan kami lakukan..
Macam'' perasan yg kami rase skang niey..
Bak kate orang tua'', darah manis ar katekan..
Kalo gado atau selisih faham tuh, perkara biase..
Kena banyak tolak ansur, sabar n sebagainya ˆ⌣ˆ
Hanya Allah je taw ape yg kami rase..
Rase seronok + enjoy bile kami same'' spend time..
Uruskan itu ini sesame.. Dari mula sampai skang..
Seriously, mase niey ar kite akan lebih kenal pasangan kite..
Kami menghitung hari utk diijab kabulkan sebagai yg halal ˆ⌣ˆ
Moge, Allah permudahkan setiap urusan kami.. Amin..
Alhamdulillah, banyak perkara yg da settle..
Cume tinggal nak follow up balik je..
Phewwwww ! Minggu'' yg penuh dengan urusan.. Sibuk !
Tapi, itu sume sementara..Hehehehe ˆ⌣ˆ
Kadang'', rase sweet + kelakar bile tengok reaksi bakal suami kite..
Nak pilih itu dan ini utk wat sebagai hantaran..
Even nampak macam cerewet tapi Encik Zauji memang camtuh..
Sume manusia nakkan kesempurnaan kan ?
Tapi, cukup bagi kami ianya sempurna di mata kami ˆ⌣ˆ
Now, melalui hari'' yg busy utk siapkan goodies bag utk wedding kami..
Then, siapkan diri utk fitting baju sanding..
Memang jadual yg shangat padat ngn pelbagai urusan..
Opssss.. Lupe plak.. Nak share ngn korang my wedding card ˆ⌣ˆ
Hehehe ˆ⌣ˆ Hope korang enjoy ye !


Bile rumah penuh ngn wedding card kami.. Hehehehe ˆ⌣ˆ
Moge Allah permudahkan urusan kami ˆ⌣ˆ
Amin.. :)

Okey.. wait for the next entry ˆ⌣ˆ Assalammualaikum wbt..

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New