♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
New Life ♥

Thanks cz still sudi baca bebelan panjang Myra..
Hehe.. Terharu cz still ade stalker yg rajin stalk blog niey..
Macam yg Myra da share ngn korang dalam entry sebelum niey..
I'M MARRIED !! ˆ⌣ˆ Yaaaayyyyyy ! 
Life lepas kahwin shangat'' INDAH.. xtaw nak luahkan macam mane..
Seriously, shangat'' nikmat.. before this, kami jarang amek gamba same''..
Lepas sah jadi yg halal, rase malu shangat bile orang nk ambil gamba kami..
Mule biasakan diri.. Hehe ˆ⌣ˆ Mesti korang rase kelakar kan ?
Tuh ar nikmat bile kite shangat'' jage batas'' kite before diijab kabulkan..
Allah S.W.T Maha Penyayang.. Allah permudahkan urusan kami..
Memang shangat'' bahagia sejak Myra bergelar ''ISTERI''..
Sebab ape ? Xde kate'' yg boley Myra katakan.. Memang perasaan yg shangat'' lain..
X same perasaan mase kami berkawan dulu.. 
Kalau dulu, dating siap bawak bodyguard.. Now, rase malu nak dating berdua..
Kalau dulu, kena balik umah before pukul 6 petang..
Now, sampai midnight.. Sometimes, kami da terlupa yg kami da kawen..
Sebab kami da terbiasa balik awal.. Bawak orang lain bile keluar..
Rase indah bile bangun, ade suami sebelah Myra..Bile solat, suami jadi imam Myra.. ˆ⌣ˆ
Bile nak wat keputusan, bincang sesame n mintak izin suami..
Terus terang Myra cakap, segala tingkah laku Myra lebih terkawal lepas kawen..
Kalau dulu boley lepak ngn kawan'' ikut suke..
Now, if suami x benarkan dan ianya x mendatangkan kemudaratan..
Myra WAJIB dengar dan ikut cakap suami taw.. ˆ⌣ˆ
Maybe korang akan rase life Myra macam terkongkong tapi hakikatnya Myra rase lebih selamat bile suami wat macam tuh.. ˆ⌣ˆ
So, kalau korang nak rase nikmat bercinta lepas kahwin dan jadi yg halal pada suami..
Bataskan pergaulan dan tingkah laku dr sekarang..
Bukan Myra nak tunjuk yg Myra baek tapi i'd love to share with you ˆ⌣ˆ
So, remember that okey sayang ? ˆ⌣ˆ

.
.
.
.
.
.

* Myra with My Mr Hubby ˆ⌣ˆ


Loveyoumorethanword sayang !

1 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New