♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015

Alhamdulillah.. Masih mampu utk terus update blog kesayangan Myra niey.. Hari niey, Myra nak share sumthing yg shangat'' penting.. Entry niey khas utk kaum hawa taw .. Hehe.. 
. . . . . . 



Orait.. Memang statement kat atas tuh agak pedas sket.. 
Myra mintak maaf if entry Myra kali niey akan wat korang terase hati ngn Myra.. 
Tapi, Myra cume berniat utk share sumthing yg penting utk kita.. 
Okey.. Myra share gamba tuh at one of application yg ade dalam FB.. 
Tertarik dengan kata-kata tersebut.. Myra terus download gamba tersebut.. 
Myra cuma nak kite same'' jaga kehormatan kite sebagai wanita,. 
Tolong ar jangan bagi pasangan yg bukan halal wat kite sentuh kite sesuka hati.. 
Myra taw yg Myra bukan baek shangat tapi Myra rase Myra perlu tegur.. 
Sejujurnya.. Myra rase sedey bile tengok kaum hawa tanpa segan silu.. 
Malah ade yg bangga apabila dipegang sana sini oleh kaum adam.. 
Maksud Myra kat sini, bagi pasangan yg belum ade ikatan yg sah.. 
Tapi, Myra sedar yg itu hak masing-masing kan ? 
Jadi, Myra cume mampu utk terus mengingatkan sesame kaum hawa.. 
Sebagai manusia biase, kite mesti nak seseorang yg sempurna utk kite kahwini.. 
Tapi, kalo kite sendiri tak berusaha utk berubah n jadi lebih baik.. 
Adakah kita akan mampu dapat pasangan yg sempurna utk bimbing kite kelak ?? 
Moge kamu sume buka ar hati, celik ar akal.. Fikir ar betul-betul.. 
Setiap perbuatan dan tingkah laku kita di dunia, ibubapa kita yg tanggung dosanya.. 
Kita nak ke tengok ayah dan ibu kite diseksa kerana menanggung dosa-dosa kita ?? Fikir ar.. 
Maaf andai Myra terlanjur kata.. Ade sebab nape Myra wat macam ni.. 
Hope kite sesame berubah utk jadi lebih baek.. Myra sayanggggg korang ! 
 Assalammualaikum wbt :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New