♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Dugaan ❤

Untuk pengetahuan korang, Myra baru je discharge ward..
Haaaa.. Memang terkejut sebab ianya jadi cepat shangat..
Myra dimasukkan ke wad pada 6 Januari 2013..
Myra dimasukkan sebab doktor diagnose Myra "Acute Appendicitis"
Senang citer, Myra kena Appendic hari tu..
So, memang confirm'' ar Myra kena menjalani operation..
Perghhh.. Pengalaman paling tak boleh lupa sepanjang 24 tahun..
Memang tak boleh diungkapkan dgn kata-kata..
Korang layan gamba yg sempat Mr Hubby Myra snap..


* First day Myra admit ward.. 



* Time niey die da off air tuh.. 


* Haaaa.. Mase niey nurse da on balik..
Tunggu mase utk operation plak..



* Kena puasa before operation..


* Mr Hubby ngah leka makan buah anggur :')
Spend time with Mr Hubby before operation..



* Mr Hubby snap gamba Myra lepas makan ubat tahan sakit..
Pengsan kejap lepas makan ubat -.-'


* Taraaaaaa.. gelang hospital yg susah nak dapat taw..



* Time niey Myra pindah surgical ward yg baru renovate..


* Time to go home..
Da tiba mase utk discharge ward..

Alhamdulillah.. Lepas bercuti hampir 16 Hari..
Myra makin okey.. Cume tak boleh nak lasak shangat..
Luka dalaman belum sembuh macam biase..
Doktor tak bagi Myra angkat yg berat''..
Now, Myra sibuk pantang makan da jage sume benda..
Mr Hubby memang jage segalanya..
Sampai sanggup beli pati ikan haruan + ginseng..
Beli Gel Gamat utk sapu bahagian luar..
So, kawan-kawan ! Doakan Myra ye..
Moge sembuh macam dulu ye..
Tunggu update seterusnya okey ? :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New