♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Dating ❤

 
Start with Bismillah. End it with Alhamdulillah.. Patience with SubhanAllah..
Promise with InshaAllah..Your life will be blessed by Allah..
 Alhamdulillah.. Masih mampu menghela nafas yang panjang atas bumi Allah S.W.T
Entry kali ni Myra nak share aktiviti Myra bersama Mr Hubby..
Hehe :) Seriously, perasaan yang sangat indah dan terlalu indah untuk diungkap..
Menikmati saat-saat indah bersama yang tersayang..
Semalam, Mr Hubby ajak Myra jalan'' pergi Muar..
Sesaja luangkan masa bersama sebab esok Myra dah balik PD..
Cuma weekend je kami dapat jumpa.. So, manfaatkan masa yang ada..
Mr Hubby ajak jalan-jalan di Dataran Tanjung Emas, Muar..
Haaaa.. Kali kedua Myra jejakkan kaki kat situ..
Before this, Mr Hubby bawak terlupa nak bawak handphone..
Handphone Myra tertinggal kat rumah sebab langsung tak rancang pown..
Tetibe je Mr Hubby bawak makan angin kat situ.. Cewahhhhh :)
So, korang layan gamba yang sempat Myra snap okey ?

.
.
.
.
.
.


* Subhanallah.. Cantik kan ciptaan Allah S.W.T ?






* Maha Suci Allah yang mencipta sekalian alam.. Cukup sempurna :')


* Finally, gambar KAMi :) Insha Allah.. Moga ikatan kekal hingga syurga Allah S.W.T
Alhamdulillah.. Indah nya seikat lafaz sakeenah..
Myra sedang cuba berhijrah ke arah yang lebih baik.. Doakan Myra ye.. 


 :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New