♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Terkilan ❤

Alhamdulillah.. Rasa bersyukur masih diberi peluang utk bernafas..
Haaaa.. Tajuk yg simple tapi penuh tanda tanya..


YES ! Myra rase perasaan tu.. Namun, Myra tetap sabar..
Tetap senyum walau hakikatnye dalam hati, terluka..
FYI, lepas kahwin.. If Myra ade masalah.. Myra selesakan diamkan diri..
Bukan tak nak share ngn sesape tapi Myra selesa camni..
Diam bukan beerti kita kalah tapi kite cume mengalah..
Tak salah kalo mengalah utk perkara yg baik utk kite dan pihak lain..
Tapi, tak selalunya Myra mendiamkan diri.. Myra still share..
Myra suke share ngn Mr Hubby sebab dia BFF Myra skang ni..
Kalo Myra nak wat keputusan atau tak faham sesuatu..
Myra akan terus rujuk dan tanya Mr Hubby..
Bukan tak boleh nak berdikari tapi Myra ade prinsip..
Myra nak setiap ape yg Myra nak wat, suami redha ngn Myra..
Berlatih utk jadi isteri solehah pada suami.. Dapat keberkatan dalam hidup..
Itu ganjaran yg dikejar oleh setiap isteri atau wanita yg berkahwin..
So, memang Myra agak terkilan.. tapi, Myra diamkan je..
Myra fikir positif sebab hidup penuh dgn kemungkinan.. kan ?
Jadi, segala perkara yg jadi ade sebab tersendiri..
Maybe ade sebab kenapa jadi macam tu dan macam ni..
Hehe.. Maaf kalo korang pening sebab Myra cume berkias-kias..
Myra tak rase utk share ngn korang sebab Myra mampu selesaikannya..
Myra cume harapkan doa drpd korang.. Tolong ye ?
Moga Allah S.W.T makbulkan doa-doa Myra..
Lindungi Myra daripada perasaan kecewa dan sedih yg teramat sgt..
Allah S.W.T Maha Mengetahui ape yg terbaik utk setiap hamba Nya..
Insha Allah.. Myra mampu lakukan yg terbaik..


0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New