♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Syukur, Alhamdulillah ❤

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. Patience with Subhanallah.. 
Promise with Insha Allah.. Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Alhamdulillah.. Hari ni masih lagi diberi kelapangan dan peluang..
Untuk terus bernafas.. Beramal kepada Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Hari ni Myra nak share berita gembira ngn korang.. Hehehehe ˆ⌣ˆ
FYI, semalam Myra ade Ujian Undang-undang (Komputer)..
So, disebabkan da booking.. Bersengkang mata lah kena study balik..
Habis satu buku undang-undang Myra baca.. Sampai terlelap..
Nasib baik Mr Hubby setia teman Myra sampai lewat malam..
Esok paginya, semangat bangun pagi-pagi.. 
Lepas mandi, siap and terus solat subuh berjemaah dengan Mr Hubby..
Ouhhh.. Mase yang sangat indah.. Okey, back to topic.. ˆ⌣ˆ
Then, terus gerak daripada rumah dalam pukul 7 pagi..
Macam biasa, Mr Hubby akan stop kat 7 Eleven..
Mr Hubby akan belikan roti or whatever utk Myra breakfast..
Nak breakfast sesama tak sempat sebab kena ade before jam 7.30pg..
So, takut kena tinggal dengan van driving school plak.. Hehehe ˆ⌣ˆ
Still ulang kaji walaupown buku undang-undang tertinggal kat rumah..
Just recall apa yang Myra ingat and topik yang penting..
Lepas salam dan cium tangan Mr Hubby.. Mr Hubby  balik bila Myra da naik van..
Myra and student yang lain terus gerak ke Driving School at Tangkak, Johor..
Haaaaa.. Dengar macam jauh kan ? Tapi, tak jauh pown sebenarnya..
Makin dekat dengan tempat test tu, makin dup dap dup dap jantung ni..
Myra doa moga Allah S.W.T permudahkan urusan Myra..
Then, lepas thumb print.. Tunggu giliran.. Then, nama Myra pown dipanggil..
Encik kat kaunter tu cakap PC berapa dan ajar camne nak masukkan detail..
Before mula, kena isi No IC then warganegara.. Then baru leh jawab soalan..
Tapi, kena lulus ujian penglihatan dan warna dulu..
Kalau tak lulus Ujian Penglihatan, tak boleh continue ambil exam undang-undang..
Alhamdulillah.. Myra lulus.. ˆ⌣ˆ Yayyyy !
Next step, Ujian undang-undang.. Masa 40 minit..
Fuhhhh.. Memang sangat-sangat cermat okey ? ˆ⌣ˆ
Then, lepas jawab.. semak sampai puwas hati.. Then, baru submit..
Takut nak tengok result time tu.. Sebab markah lulus 42 daripada 50 soalan..
Memang tawakal je ar.. Bagi IC kat kaunter memula tadi..
Thunb print then keluar result.. Print out !
Haaaaa.. Lagi ar dup dap dup dap jantung ni..
Hasilnya..

.
.
.
.
.
.


* Keputusan Ujian Undang-Undang Myra ˆ⌣ˆ
Klik gambar untuk tumbesaran hebat.. Hehehehe ~


Alhamdulillah.. Hanya Allah S.W.T taw betapa bersyukurnya Myra mase tu..
Myra lulus ujian undang-undang.. Yayyyyy ! Terima kasih, Ya Allah ! ˆ⌣ˆ
Lepas niey, step seterusnya.. Makin bersemangat nak settlekan lesen kereta taw..
Lepas ni boleh drive sendiri.. Hehehehe ˆ⌣ˆ 
Dapat result, terus call Mr Hubby.. Mr Hubby happy bile Myra cakap Myra lulus..
Thanks sayang sebab sudi teman study sampai lewat malam..
Next week, Myra da sibuk dengan kelas teori dan amali..
Yayyyy ! Next week da start drive kereta.. Yippppee !
Gembira di hati, hanya Allah S.W.T yang tahu..
Terima kasih, Ya Allah ˆ⌣ˆ Moga Allah S.W.T terus permudahkan urusan Myra..
Insha Allah ˆ⌣ˆ Okeylah.. Jaga diri.. Hiasi peribadi.. Assalammualaikum wbt ˆ⌣ˆ

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New