♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Bahagia ❤

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. Patience with Subhanallah.. 
Promise with Insha Allah.. Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Alhamdulillah.. Masih diberi umur yang panjang pagi niey..
Masih diberi kesempatan untuk terus mengecap nikmat sebuah kehidupan..
Subhanallah.. Maha Suci Allah yang mencipta setiap isi alam dengan indah..
Alhamdulillah.. Hampir masuk bulan keempat bergelar seorang isteri..
Nikmat yang terlalu indah untuk diungkapkan dengan kata-kata..
Alhamdulillah.. Berkat ikatan yang halal antara kami..
Membuka 1001 pintu rahmat serta rezeki kepada kami.. Terlalu indah..
Bahagia ! Perkataan yang boley Myra gambarkan apabila org tanya..
Kehidupan Myra selepas berumah tangga.. Alhamdulillah ˆ⌣ˆ
Okey.. Myra nak share ngn korang aktiviti kami paling terbaru..
Hehehe ˆ⌣ˆ Macam artis yang ala-ala hot gitu kan ?
Maaf tapi Myra sekadar berkongsi kebahagiaan Myra bersama suami tersayang..
Okey.. Back to topic.. Hari tu Myra attend wedding sedara Myra..
Then, lepas tuh Myra lawat nenek Myra yang admit ward..
Alhamdulillah.. Keadaan nenek beransur pulih..
Then, Mr Hubby ajak makan Pizza Hut.. Teringin katanya..
Lama sangat Mr Hubby tak makan Pizza Hut.. Alhamdulillah, rezeki Allah..
Dapat juga merasa kan ? Hehe ˆ⌣ˆ Mase tu, Myra bawak adeq Myra..
so, korang layan gamba yang sempat Myra snap ye.. ˆ⌣ˆ

.
.
.
.
.
.


* Welcome to Pizza Hut, Melaka ˆ⌣ˆ

* My sister yang kena paksa senyum oleh Mr Hubby..
Hehehehe ˆ⌣ˆ

* Mr Hubby tersayang yang makin SIHAT sekarang ni..
Always love you sayang ˆ⌣ˆ

* Finally, gamba Tuan Tanah Kedaung.. Hehe ˆ⌣ˆ


Rasanya cukup ar setakat niey.. Nanti takut Myra melalut plak..
Hehe ˆ⌣ˆ Thanks sebab sudi baca entry Myra kali niey..
Really really really appreciate it ! Salam sayang daripada Myra..
Assalammualaikum wbt ˆ⌣ˆ

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New