♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Finally ❤

 
Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. Patience with Subhanallah..
Promise with Insha Allah.. Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ 
Lepas sekian lama Myra mendiamkan diri..
Now, Myra luangkan sedikit masa untuk update blog kesayangan Myra..
Alhamdulillah.. Masuk bulan keempat bergelar seorang isteri..
Hidup sangat-sangat bahagia di samping suami tersayang..
Alhamdulillah.. Hampir 8 bulan Myra bekerja sebagai admin staff di Kolej UNITI..
Sepanjang tempoh Myra berkhidmat, macam-macam  perkara jadi..
Pelbagai ragam pelajar yang Myra jumpa setiap hari..
Tapi, itu bukan menjadi masalah kepada Myra sebab Myra minat bidang ni..
FYI, Myra berkhidmat sebagai Pegawai Tadbir Jabatan Hal Ehwal Mahasiswa..
Pejam celik pejam celik, hampir 8 bulan Myra kat sini..
Myra enjoy dengan kerjaya Myra buat masa sekarang.. 
Namun, kalau ada tawaran kerja yang lebih baik, Myra akan pergi..
Semua orang berhak untuk dapatkan yang terbaik untuk kehidupan masing-masing kan ?
Myra pown macam tu jugak.. Cuma tunggu peluang je..
Selama 7 bulan Myra kerja tanpa ID Staf.. Kelakar kan ?
Bukan susah pown nak buat tapi disebabkan komitmen yang tinggi..
Memang asyik terlupa je.. Hehe  ˆ⌣ˆ  Komitmen banyak kan ?
So, awal bulan Mac hari tu Myra free dan kebetulan staff pown x busy..
Myra pown terus submit gamba untuk wat ID Staf kat sini..
So, korang layan ar gamba yang Myra snap ye..
Mohon ampun sebab entry nie macam mintak penampaq je.. Hehehe ˆ⌣ˆ 

.
.
.
.
.

* Haaaaa.. Klik untuk tumbesaran Enfagrow !
Hahahahaha ! Nampak tak ? Hehehe ˆ⌣ˆ 



Okey, tunggu next entry ye.. Thanks for reading..
Assalammualaikum wbt ˆ⌣ˆ

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New