♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Hubby ❤

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. Patience with Subhanallah.. 
Promise with Insha Allah.. Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Myra nak share pengalaman Myra ikut Mr Hubby ke office time public holiday..
Haaaa.. Kalo dulu cume dengar je.. Now, Myra da rase sendiri kerja Mr Hubby Myra..
Wahhhh.. Memang dengar macam simple.. Tapi, hanya Allah je taw..
Maybe sebab Myra jenis yang tak suka pada kerja yang berasaskan NOMBOR..
Bila Myra nampak nombor banyak-banyak, memang pening ar..
Perasaan macam nak muntah pown ade taw.. Hehehe ˆ⌣ˆ
Kelakar kan ? So, memang Myra takkan hadap lagi kerja-kerja macam tu..
Bukan sebab memilih kerja tapi Myra tak minat bidang kerja camtu..
Tapi, Myra memang respect Mr Hubby sebab dia memang hebat..
Terutamanya bab-bab akaun.. Walaupown banyak giler lajur dia..
No wonder ar bile tiap-tiap hujung bulan, Mr Hubby selalu sibuk..
Busy untuk close account.. Nak kena balance itu ini.. 
Kalo Myra, da migrain da kot.. Hehehehehe ˆ⌣ˆ
Anyway, korang layan gamba yang Myra sempat snap okey ?

.
.
.
.
.
.


* Mr Hubby yang fokus habiskan report bulanan..
Chayok chaiyok sayang ! ˆ⌣ˆ


* Hari kedua.. Hehehehe ˆ⌣ˆ
Memang sangat sempoi sebab lepas habis kerja..
Kami nak dating ! ˆ⌣ˆ


* Haaaaa.. Nie antara kerja yang Myra cuba wat..
Niat nak tolong.. Tapi, give up sebab makin pening..
Hehehehe ˆ⌣ˆ Mr Hubby gelakkan Myra mase tu..


Sejujurnya, Myra makin faham tanggungjawab Mr Hubby..
Mr Hubby memang dah biasakan Myra sejak daripada kami kawan..
So, tak susah untuk Myra sesuaikan diri lepas berkahwin..
Alhamdulillah.. Myra sangat beruntung dikurniakan  suami yg awesome !
Hanya allah S.W.T Maha Mengetahui.. Syukur Ya Allah..
Rasanya cukup sampai sini.. Take care.. Assalammualaikum wbt ˆ⌣ˆ

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New