♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
In.Process ❤

 
Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. Patience with Subhanallah.. 
Promise with Insha Allah.. Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Myra nak share sumthing yang penting dan berharga buat Myra..
FYI, sekarang niey Myra tengah sibuk nak ambil lesen driving..
Memang kena berkorban sikitlah.. Bukan untuk sesapa pown kan ?
Untuk kesenangan Myra gak.. Last week, Myra attend kelas..
Pepagi da kena bangun sebab kelas start jam 8.30 pagi..
FYI, Myra daftar driving scholl at Tangkak, Johor.. Jauh kan ? Hehehe ˆ⌣ˆ 
Sebab Mr Hubby pown ambil lesen kat situ jugak.. Katanya, tak cerewet..
Harap-harapnya macam tu lah.. Hehehe ˆ⌣ˆ 
First step da lepas ar.. Myra attend class for driver education curriculum..
Ataupun nama pendeknya, Kelas KPP.. Lama tak masuk kelas..
Agak kebas jugak lah duduk atas kerusi lama-lama.. Sebab kelas tu 5 jam..
Nasib baik yang bagi talk tu tak mengantok.. Kalau tak, confirm da tido..
Alhamdulillah.. Insha Allah, lepas ni nak ambil Ujian Undang-undang plak..
Doakan untuk Myra ye ? ˆ⌣ˆ  Bukan senang nak capai apa yang kita impikan..
Memang ayah Myra da didik kami untuk berusaha sendiri..
Sebab lagi susah kita nak dapatkan sesuatu, lagi kita hargainya..
So, memang puwas hati walaupown guna duit sendiri..
Berdikari lagi seronok.. Rasa penat sikit.. Hehehe ˆ⌣ˆ 
So, korang tengok gamba yang Myra sempat snap ye..
 
 
.
.
.
.
.
.
 
 
 * Bertemankan Dutch Lady Chocolate..
Agak kenyang dan tak rasa lapar sangat..
 
 
Hope, Myra dapat jawab ujian undang-undang dengan baik..
Then, baru boleh ke step seterusnya.. Hehehe ˆ⌣ˆ 
Wish me luck okey dear ? Take care..
Assalammualaikum wbt ˆ⌣ˆ  

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New