♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Suatu Ketika Dahulu ❤

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. Patience with Subhanallah.. 
Promise with Insha Allah.. Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Kali nie Myra nak share something yang sangat-sangat ''priceless''..
Memang tak boleh nak dapat kat mana-mana or beli kat kedai..
Haaaa.. Something yg ''priceless'' tuh adalah KENANGAN :')
Yang membezakan antara individu dengan individu yang lain..
Adalah cara mereka untuk menghargai kenangan tersebut.. ˆ⌣ˆ
Subhanallah ! Myra rindukan kenangan bersama kawan masa bujang dulu..
Bukan bermaksud Myra tak suka kenangan lepas kawen..
Tapi, setiap saat ketika bersama mereka yang bergelar kawan dan sahabat..
Adalah kenangan yang paling berharga dalam hidup Myra..
Yes ! Myra rindukan mereka-mereka yang bergelar kawan dan sahabat..
Myra selalu doakan yg terbaik untuk kawan-kawan Myra..
So, korang layan gamba-gamba yang sempat Myra tepek sekali ni ye..
Hope korang enjoy ye ˆ⌣ˆ Hehehehe :')

.
.
.
.
.
.




* Kenangan sepanjang Myra kerja kat Port Dickson, Negeri Sembilan..
Love to hang out together.. Spend time together.. Miss that moment :')

* Gamba yang mampu wat Myra ketawa dan sikit sedih..
Nampak tak sumeowg pakai selendang ?
Memang kami sengaja pakai selendang masa tu..
Time nie kenangan time Myra study lagi.. 

* Nie kenangan yang paling Myra rindukan..
Rindu nak hang out, spend time ngn BFF Myra..
Gambar nie mase BFF Myra teman Myra pergi tempat praktikal..
Ouhhhh.. I really miss this moment :')


Rasanya cukup sampai sini.. Before Myra nangis nanti..
Hehe ˆ⌣ˆ Seriously i miss all that moment :')
Hope ikatan persahabatan kami kekal hingga syurga Allah S.W.T
Insha Allah ˆ⌣ˆ Okey ar.. Take care.. Assalammualaikum wbt ˆ⌣ˆ

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New