♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Majlis Walimatulurus ˆ⌣ˆ Tahniah ❤

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. Patience with Subhanallah.. 
Promise with Insha Allah.. Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Alhamdulillah.. Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah !
Masih diberi nikmat hidup atas muka bumi Nya..
Maaf sebab Myra terlalu lame mendiamkan diri..
Maaf sangat-sangat.. Terlalu sibuk dengan urusan harian..
Lagipun Myra agak ketandusan idea untuk update blog kesayangan Myra..
Orait.. Kali ni Myra share something ngn korang sume..
Alhamdulillah.. Bulan depan akan jadi bulan yang paling meriah..
Haaaaa.. Nak taw sebab ape ? Hehehehe ˆ⌣ˆ
Sebab da banyak kad jemputan untuk majlis walimatulurus yang Myra terima..
Yang istimewanya, sume tarikh sama je.. Tak caya ?
Korang layan gamba'' niey okey ? ˆ⌣ˆ

.
.
.
.
.
.


* Kad Jemputan daripada Pengarah Hal Ehwal Mahasiswa..
Ustaz Ahmad Nasron  Siti Nur Ain


* Kad Jemputan daripada Ketua Jabatan Pembangunan Mahasiswa
Encik Muhammad Yasin  Siti Marhamah..

Untuk pengetahuan korang.. Dua-dua ni officemate Myra taw..
So, dua-dua macam pakat nak kawen serentak.. Hahaha !
The last one is my dear brother.. abg kesayangan Myra taw..
Abg angkat Myra je pown.. Hehehe :)


* Kad Jemputan daripada Abg Myra..
Mohd Irwan  Rosilah..


Sweet kan dieowg niey ? Hahahaha ! Memang tak boley nak jangka taw..
Mungkin Myra tak dapat nak attend wedding dieowg..
Memandangkan keadaan Myra yang kurang stabil..
Tapi, Myra tetap doakan agar ikatan perkahwinan mereka..
Kekal dan berpanjangan hingga syurga Allah S.W.T. Insha Allah ˆ⌣ˆ
I'm happy for them.. Jom nikah ramai-ramai..
Dapat elakkan zina taw.. Bercinta dengan yang halal lagi seronok..
Rasanya, cukup setakat ini.. Hope korang enjoy ye..
Maaf sebab entry kali ni terlalu pendek dan ringkas.. Hehehehe ˆ⌣ˆ

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New