♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Tahniah ❤

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. 
Patience with Subhanallah.. Promise with Insha Allah.. 
Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Alhamdulillah.. Rasa syukur yang tak terhingga diberi peluang bernafas..
Maaf kerana terlalu lama menyepi dari dunia blog..
Entry pertama, Myra khas tujukan untuk abg ipar dan kakak ipar Myra..
Mereka telah selamat diijabkabulkan petang semalam..
Then, hari ni reception sebelah perempuan di Muar, Johor ˆ⌣ˆ
Korang layan dulu gamba-gamba yg Myra sempat snap ye..

.
.
.
.
.
.

* Mata Mr Hubby yg tertutup..
Da selalu macam tu kan, sayang ? ˆ⌣ˆ




* Antara keluarga pihak lelaki yang datang..


Selamat datang to my new sister-in-law ˆ⌣ˆ
Wahhh.. Lepas ni ade geng ar nak gado kat dapur..
Hehehehe ˆ⌣ˆ
Oklah.. Wait for the next entry ye ˆ⌣ˆ
Assalammualaikum w.b.t ˆ⌣ˆ

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New