♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
A day with LOVE Part I ❤

Entry kali niey, Mira nak share beberapa moment..
Moment yg sangat-sangat manis dan indah with all my students..
Tak lupa juga, beberapa moment bersama housemate Mira..
Hope korang enjoy dengan beberapa gamba yg Mira sempat snap..

.
.
.
.
.
.






Ni gamba waktu Mira keluar dinner dengan student Mira..
Mereka antara student yang rapat dengan Mira..
Natasha, Ain dan Sufi.. Dieowg sangat-sangat awesome..
Mira baru je rapat dengan mereka tapi macam da lame kenal..
Alhamdulillah.. Mereka boleh terima cara Mira mengajar dieowg..
Bila dieowg ada masalah, selalu jugak datang rumah..
So, macam biase Mira buat sesi dengan mereka.. Hehehe :) 
Mereka sangat-sangat comel taw !
Moga Allah S.W.T merahmati dan permudahkan setiap urusan mereka..
Amin :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New