♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
A day with LOVE Part III ❤

Alhamdulillah.. Macam yang Mira janji dalam entry sebelum ni..
Kesinambungan daripada "A day with LOVE Part II ❤"..
Kebetulan, housemate Mira teringin sangat nak taman rekreasi..
So, Mira pun saje bawak Taman Rekreasi at Sungai Udang, Melaka..
Tempat yang Mira pilih untuk wat Wedding Shoot dulu..
Yaaaayyyyy ! Korang tengok-tengok gamba yg kami snap ye :)

.
.
.
.
.
.











Hehehe :) Mira mintak maaf andai gamba-gamba ni macam mintak penampaq..
Mira bukan jenis yg suka menunjuk-nunjuk..
But, i love to share.. Mira sangat-sangat suka menghargai sesuatu..
Walaupun, kadang-kadang bende tu nampak remeh..
Itulah perangai Mira.. Alhamdulillah.. Sangat happy mengenali mereka..
Alhamdulillah.. Allah S.W.T beri Mira peluang utk Mira luangkan dgn mereka..
TQ Allah :)
Wait for the nest entry ye :) Assalammualaikum wbt :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New