♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
A day with LOVE Part IV ❤

Alhamdulillah.. Maybe entry ni agak singkat..
Hope korang masih boleh enjoy while your reading okay ?
Time ni, Mira dengan housemate Mira ke Seremban..
Nak teman FNAM beli tiket bas untuk balik ke Kelantan..
Kalau tak silap Mira, mase tu ade wedding kawan dia kat Kelantan..
Kebetulan, FNAM pengapit kawan die..
Kebetulan, Mira tumpangkan dua orang student yg weekend..
Gerak kira-kira 11 lebih.. Sampai hampir jam 1 tengahari..
Jammed kot kat Seremban.. Yaaayyyy ! First time ke Seremban sendiri..
So, sebelum merayau kat Terminal Seremban..
Singgah kat KFC untuk lunch sebab da lapar sangat kan ?
Memang lapar sangat sebab breakfast tak amek langsung..
Sibuk punya pasal sampai lupa nak makan.. Hehe :)





Lepas da kenyang, terus merayau ke Terminal Seremban..
Tapi, nasib tak kurang baik.. Tiket habissss !
Memang hampa sangat lah Cik FNAM sebab terpaksa cancel..
Padahal, da lame dia janji dengan kawan dia.. It's okay..
Takde rezeki kan ? Nak buat macam mana.. Hehehe :)
So, gerak balik PD.. Last but not least..
Tataplah gamba pemandangan pantai yg kami singgah..
Sempat je singgah before balik PD.. Enjoy !


SubhanAllah :) Cantik kan ? Indah sangat ciptaan Allah S.W.T
Moga kita sama-sama terus diberi peluang utk menikmat ciptaan Nya :)
Okaylah.. Kepenatan da ni.. Time for rest.. Esok keje..
Jaga diri, jaga iman, jaga aurat dan jaga ikhtilat :)
Assalammualaikum w.b.t :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New