♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Farewell Part I ❤

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah..
Patience with Subhanallah.. Promise with Insha Allah..
Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆAlhamdulillah..
Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah !
Masih diberi nikmat hidup atas muka bumi Nya..
Entry kali ni, Mira nak share detik perpisahan kami..
Perpisahan antara Mira dengan semua student Mira dan housemate..
Walaupun agak sedih tapi itu yg terbaik utk mereka..
But, sebelum tu, Mira nak share ape yg jadi malam sebelum tu..
FYI, Mira last day 14 Jun 2013 bersamaan dgn ari jumaat..
Hari khamis Mira cuti sebab Mira ade test JPJ..
So, lepas da settle test dengan JPJ.. Mira pun terus gerak balik PD..
Sebab before balik Melaka, hari Rabu petang..
Sume student Mira da siap warning awal-awal kena balik awal..
Hehehehe :) Memang takde suspek apa-apa pun..
Then, bila sampai rumah kat PD.. Dieowg yg sibuk masak bagai..
Memang Mira taw time tu nak celebrate birthday salah sorg student Mira..
So, Mira diam jelah.. Sampai je bilik, terus keluarkan sume barang..
Nak pack-pack barang masuk beg.. Al maklumlah.. Nak balik da kan ?
Memang agak sebaklah mase tu.. Teringat semua kenangan yg ada..
Da lame sangat Mira stay PD.. Daripada bujang sampai kawen..
Sampai ke saat Mira hampir bergelar "Ummi".. :')
Memang macam-macam kenangan yg Mira ada kat PD..
Alhamdulillah.. Pelbagai dugaan yg Allah S.W.T kirim untuk Mira..
Dugaan untuk buat Mira makin kuat.. Alhamdulillah..
So, tetiba housemate Mira ajak Mira dataran belakang dewan..
So, Mira ikut jelah.. Ingat mase tu nak celebrate birthday student Mira..
Tetiba mase Mira leka tengok kucing yg ada kat situ..
Dieowg datang bawak kek yg ade lilin.. Then siap nyanyi..
Patutlah siap bawak gitar.. Dieorg nyanyikan "Kenangan Terindah"..
Wuwuwuwuwu.. For sure lah Mira termenangis okay ?
Isssshhh.. Memang mereka sangat nakal.. Termasuk housemate Mira okay?
Maaf sangat sebab takde gamba yg Mira sempat snap gune phone Mira..
Dieowg snap pakai phone masing-masing.. Tak sempat nak bluetooth lgsung..

Ni je satu gamba yg housemate Mira sempat snap gune phone die..
Ouhhh.. I miss this moment.. Nie lah housemate kesayangan Mira..
Thanks for the suprise babe.. Really appreciate dear..
Memang terharu sangat-sangat.. Thank you soooo mucchhhh !
Oklah.. Da keletihan.. Time to get enough rest..
Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga iman.. Jaga aurat dan jaga ikhtilat..
May Allah Bless YOU ❤ Assalammualaikum w.b.t :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New