♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
KAMI ❤

Alhamdulillah.. Semalam, Allah S.W.T beri peluang Mira berjumpa dgn keluarga..
Alhamdulillah.. Walaupun xsampai seminggu kami tak jumpa..
Tapi, adatlah.. Walau da kawen, Mira tetap rindu dengan keluarga Mira..
Semalam berpeluang balik kampung nenek Mira..
Kebetulan, rumah nenek Mira buat kenduri sempena atuk Mira nak pergi Umrah..
Pejam celik.. Kejap je mase berlalu.. Kebetulan, cousin Mira pun habis study..
Before ni die study kat UKM dalam bidang perubatan..
So, tunggu konvokesyen dan posting ke hospital kerajaan..
Alhamdulillah.. I'm happy for you dear !
Yang paling menggembirakan adalah, Mira dapat jumpa 'twin' Mira..
Yaaaayyy ! Kami dapat jugak snap gamba sama-sama..
Rindu kamu my sister :) May Allah bless you !
Ramai tegur Mira da berisi.. Alhamdulillah.. Mira tak marah pown..
Alhamdulillah.. Sekurang-kurangnya, ade org perasan perubahan Mira..
Lumrah biasa.. Bila da dekat dengan suami.. Makin bahagialah maknanya..
Bukan bermakna, bila duduk jauh tak bahagia..
Tapi, makin bahagia sebab kami da stay serumah.. Yaaaaayyyy !
Hari-hari dapat solat berjemaah dengan Mr Hubby..
Hari-hari dapat salam dan cium tangan dan pipi suami..
Hari-hari dapat gosokkan baju kemeja dan masakkan utk suami..
Memang rasa bahagia sangat-sangat.. Tu yang makin berisi..
Bak kata ayah Mira, "Xpelah.. angah makin comel sebab die makin happy"..
Thanks ayah sebab faham perangai puteri ayah sorg ni.. Hehe :)
Alhamdulillah.. Moga ikatan perkahwinan kami kekal hingga syurga Allah :)
Insha Allah :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New