♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Alhamdulillah ♡

Alhamdulillah.. Allah S.W.T beri kesempatan utk Mira update blog Mira..
Agak sibuk tadi.. Maaf sangat-sangat ye..
Alhamdulillah.. Mira nak share aktiviti Mira before start puasa hari tu..
Hehehe :) Entry da lame lapuk dan tersimpan dalam draft..
Belek-belek dan edit balik je.. Kelakar sungguh !
Okey.. Hujung bulan lepas, macam biasa.. Mira akan teman Mr Hubby Mira g keje..
Biasalah.. Dia sibuk dengan financial report kan ?
So, Mira cume teman je.. Nak tolong tu, tak mungkin kot..
Ishhhh.. Bukan Mira malas tapi complicated sangat financial report Mr Hubby..
So, tolong teman pun kira oklah kan ? Hehehe..
Then, mase lunch time.. Ajak Mr Hubby g mall.. Motif ? Ajak makan McD..
Teringin nak try menu baru yg McWrap tu.. Entah ape nama penuh pun xtaw..
Mr Hubby layan je lah.. Macam biasa, dia oder dan Mira tolong makan..
Korang layan gamba yg Mira snap okay ?



Nampak tak muka budak kelaparan ? Hehehe :)
Anyway, thanks to Mr Hubby yg sudi layan perangai wife die ni..
Thanks sayang ! :) Really appreciate it !
Okaylah.. Jaga aurat, jaga iman, jaga solat dan jaga ikhtilat..
Assalammualaikum wbt :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New