♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Alhamdulillah ♡

Alhamdulillah.. Setiap org ade impian kan ?
Sama jugak dengan Mira.. Impian Mira adalah utk menjadi mujahidah yg solehah..
Tapi, selain daripada tu.. Mira ade impian yang agak pelik..
Hehe :) Impian Mira adalah merealisasikan impian insan-insan yg Mira sayang..
Macam yg korang taw.. Mira ada kawan baik merangkap adik mase Mira study dulu..
Alhamdulillah.. Mira bersyukur sebab dapat merealisasikan impian dia..
Nak taw ape ? Jom layan gamba-gamba ni okay ?
.
.
.
.
.
.



Mira ingat lagi.. Azie penah cakap kat Mira sepanjang life die..
Xpenah lagi kawan-kawan die celebrate birthday die..
So, nak dijadikan citer.. Mira dgn kawan-kawan lain plan bebaik je..
Sebab Mira nak die happy mase birthday die..
Kteowg kuar ramai-ramai tapi bile sampai pekan..
Sume wat hal masing-masing.. Ramai yg join mase tu.. 
Kalo tak silap, 7 org termasuk BF Azie..
Bayangkan, mase tu lah masing-masing pecah beli present and kek..
Kami celebrate kat KFC.. Memang menjadi plan kami..
Alhamdulillah.. Allah S.W.T beri Mira peluang utk tunaikan impian Azie..

.
.
.
.
.
.



Sekeping gamba yg mempunyai kisah yg tersendiri kan ?
Alhamdulillah.. Allah S.W.T beri peluang utk tunaikan impian Azie..
Sempena birthday Azie yg ke 22.. Means, awal tahun ni..
Mira x dapat lah nak celebrate sebab busy keje kan ?
Mira sempat g rumah Azie dan bagi present..
Actually, impian Azie.. Memiliki sepasang telekung sulam..
Alhamdulillah.. Rezeki Azie.. Allah S.W.T permudahkan niat Mira..
Mira sentiasa doakan moga Azie jadi mujahidah yg solehah..
Insha Allah :') Sama-sama kita doakan..
Moga Azie kuat dengan setiap dugaan dan ujian daripada Allah S.W.T..
Insha Allah.. Allah S.W.T akan permudahkan setiap urusan kita kalo niat kita betul..
Alhamdulillah.. Terima kasih, Ya Allah !

Untuk Azie

Azie.. Mungkin akak banyak wat Azie terasa hati dengan akak..
Mungkin akak banyak wat salah dengan Azie..
Mungkin akak tak dapat mewahkan kawan-kawan akak dengan barang-barang mahal..
Namun.. Akak sentiasa mengirimkan doa-doa akak utk Azie..
Akak sentiasa mohon pada Allah S.W.T utk permudahkan urusan Azie..
Perluaskan rezeki Azie.. Temukan Azie dengan jodoh dari Allah S.W.T
Tapi, Azie kena tetap kuat ye sayang ? Hidup penuh dgn kemungkinan..
Allah S.W.T beri dugaan sebab Dia sayang sangat pada Azie..
Jangan pernah putus asa dan jemu utk berdoa pada Allah S.W.T..
Insha Allah.. Azie masih ada keluarga, akak dan paling penting, Allah S.W.T..
Biar kita kurang kasih sayang manusia.. Asalkan kita tak kurang kasih sayang drpd Allah..
May Allah Bless you, sayang ! Love you always..
Akak ikhlas sayangkan Azie, kerana Allah S.W.T..

Okaylah..Macam biasa.. Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)


" ♡ Kita bersahabat bukan kerana jasad.. Bukan kerana budi..
Bukan kerana ihsan.. Tapi, kerana Allah S.W.T ♡"

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New