♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Farewell Part II ❤

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah..
Patience with Subhanallah.. Promise with Insha Allah..
Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆAlhamdulillah..
Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah !
Masih diberi nikmat hidup atas muka bumi Nya..
Alhamdulillah.. Mira mintak maaf kerana agak lame mendiamkan diri..
Kesibukan Mira di office, membataskan masa Mira utk update blog..
Okay..Entry kali ni Mira share "Farewell Part II ❤"..
Kesinambungan drpd entry "Farewell Part I ❤ "..
Agak lama jugak Mira simpan entry ni.. Hope korang tak marah ye..
FYI, Mira last day keje kat PD on 14th June 2013..
Mase tu hari Jumaat.. Pagi tu agak busy siapkan segala kerja yg ada..
Then, dapat banyak call and SMS daripada student..
Dieowg nak jumpa Mira.. So, be prepared lah..
Before ade adegan nangis2 bagai kan ? Hehehe :)
Okay.. Korang layan gamba-gamba yg Mira sempat snap dgn dieowg..

.
.
.
.
.
.




Okay.. Ni antara student lelaki yg rapat dengan Mira..
Semua Semester 1..
Dari kiri, Hazali, Safar, Afiq, Zairul dan tak ingat.. Hehehe !
Sorry dear.. Miss tak ingat nama kamu..
Mereka sangat-sangat nakal okay? Suke usi Mira setiap kali program..
Thanks for make my day brighter then the sun.. Cewahhh !
Seriously.. Dieowg memang sangat2 happening.. Sampai pening nak layan..
Hope korang terus berjaya dunia dan akhirat ye..
Miss each of you ! May Allah S.W.T bless you ..

Then.. lepas da packing segala barang yg ade kat office..
Waiting for Mr Hubby utk datang jemput Mira..
Sampai je Mr Hubby depan rumah, berduyun-duyun student turun..
Tunggu Mira depan rumah.. Ouhhhh.. Memang akan ade adegan lah..
Hahaha ! Memang betul apa yang Mira jangka..
But, before tu.. Beleklah gamba yg Mira snap dgn student's ye..

















Maaf andai semua gamba ni buat korang rasa annoying..
Maaf sangat-sangat ye.. Tapi, i love to share..
Love yo share every single moment with them..
Sebab, mereka sume kesayangan Mira..
Alhamdulillah.. Moga ikatan kami kekal hingga syurga Allah S.W.T..
Moga Allah terus pelihara mereka di dunia dan akhirat,, Amin :')
Last but not least.. Sahabat Mira.. Dunia dan akhirat :')




Alhamdulillah.. Hanya Allah S.W.T tahu betapa kasihnya Mira pada dia..
Dia yang banyak support Mira utk terus bangun..
Dan terus kuat dalam penghijrahan Mira.. Alhamdulillah :')
Really appreciate what she's done for me..
Tatkala duka, Allah S.W.T kirimkan dia sebagai penghibur..
Tatkala tersungkur ketika diuji, dia menghulurkan tangan utk bangun semula..
Alhamdulillah.. Syukur Ya Allah ! Terima kasih atas kurnian Mu..
Moga ikatan ukhuwah antara kami kekal hingga Jannah Allah S.W.T..
Ana uhibbuki filla, ya ukhti :')
Insha Allah.. Dengan izin Allah.. Kita akan jumpe..
Terima kasih atas segalanya..

" Bertemu dan Berpisah kerana Allah S.W.T "

Assalammualaikum wbt :)

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New